2777
2789
عنوان

سرویس قابلمه جهاز چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 63 پست
از من سرامیکیه کوچیکاش دم دستی استفاده میکنم سایز بزرگشم برای مهمان جدا چیزی نگرفتم برامهمان

چند پارچه ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی دست بگیر ک داخلش ماهیتابه رژیمی هست .. ی دستم بگیر ک قابلمه و ماهیتابه داره

مثلا این و بگیرم برای مهمون برای دم دستی هم جدا بگیرم باز ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
چند پارچه ؟

چهار یا پنج تا قابلمه داره یدونه ماهی تابه. 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

این چند ؟

من نزدیک 6سال پیس راکلند گرفتم خیلیم راضیم عالیه اصل امریکا2500 اون زمان الان نمیدونم4تا قابلمه، به ...

همینا رو گرفتی دیگه دم دستی نگرفتی ؟

یه دست بگیر چدن به نظرم سالم تره شنیدم

یه دست بسه ؟از همون برای دم دستی خودم استفاده کنم ؟

مثلا این و بگیرم برای مهمون برای دم دستی هم جدا بگیرم باز ؟

ببین قابلمه چدن که میخری دسته اش از جنس خودش باشه بهتره 

این عکسی ک فرستادی دسته هاش خراب میشن من تجربه داشتم