2777
2789
عنوان

هشت ماهه خونه پدرمم با بچه هام😭

1238 بازدید | 59 پست

بچه های کوچیک  بی پولی مطلق  مث زندان و جهنمه میگذره واسم 

ازصبح ک ݝرزدنای مامانم شروع میشه و ب چشم کارگری ک استخدام کرده بم نگاه میکنه  

تا بددهنی های بابام ب بچه هام و من پسربزرگم ک اذیت میکنه۳سالشه  . میگه این بچه طلاقیه بابا نداره بی صاحابه  عقده ایه  بچه ی نرمال ک انقد گریه نمیکنه و داد و بیداد راه میندازه 

تاحسادت های وحشتناک مامانم ک حق خوابیدن یا بیرون رفتن اصلا نداریم   

بابام دوتا واحد خالی داره ک خالی بود تا من اومد داد اجاره ک مبادا بده بمن  (به پولم احتیاج نداشت) 

موهام سفید شده  دارم دق میکنم  کاش  من و بچه هام میمردیم باهم  نمیدونم اینده این بچه ها چی میشه خرجشون چی میشه  زندگیشون چی میشه 

هشت ماهه ک میرم داوگاه اما یه قرون نفقه ومهریه ک نگرفتم  حتی یارانمونم بالا مبکشه و نمیده

چقد خفت وتحقیر و تحمل میکنم چ حرفایی ک نمیشنوم  کاسه کوزه ی هراتفاقی توخونه سرمن میشکنه   همین خونه ای ک ازش فرارکرده بودم  و واسم مث جهنم بود  حالا برگشتم به همینجا و دوتا بچه رو هم اواره کردم باخودم  تمام مشکلات روحی ک خودم اینجا میداکردم و ده برابر بچه هامم دارن تجربه میکنن 

افتادم ته یه چاه عمیقی ک هرچی دست وپامیزنم فایده نداره 

(شوهرم مارو نخواست و رفت پی عیاشی زن بازی الکل و رفیق و عیش و نوش و خیانت و زنا )

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

میگید برو سرکار اما مامانم حتی یساعتم بچه هامونگه نمیداره چ برسه نگه داره ک برم سرکار  میگه باخودت ببرشون 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه هارو بده پدرشون ی مدت دوری شون تحمل کن بزار شوهرت اذیت شه

فایده نداشت  دادم  برگشتن

پدر شوهر مادر شوهر داری

برن ب درک با این حرومزاده ای ک تحویل جامعه دادن