2777
2789
عنوان

هشت ماهه خونه پدرمم با بچه هام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 59 پست

قربون خدا برم مردای بد چرا گیر آدمای خوب میفتن 

اون وقت زن داداشم در رفاه کامل خوشی زد زیر دلش 

با وجود بچه ۶ ماهه و ۵ ساله به داداشم خیانت کرد بچه ها رو انداخت خونه مادرم  

رفت با دوست پسرش ازدواج کنه 

مهریشو گذاشت اجرا داداشمو مجبور کرد خونه رو بفروشه 

حتی به طلاهای دخترش هم رحم نکرد اونا رو هم برد

این آخرا هم صفر تا صد لوازم خونگی رو عوض کرد فقط ۱۰۰ تومن به مبل داد 

نگو بی وجدان نقشه داشته 

گذاشتم کو؟ داد؟ راست راست واسه خودش میگرده یارانمونم میده الکل میخوره

برو تو اپارتمان ها بگو واسه نطافت میری باور کن پولشم بد نیست هر ساختمون حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ میدن میتونی بچه هاتو هم ببری یه زیلو پهن کن تو حیاطو پارکینگ بشینن توهم کارتو کن هم خونه نیستن هم دستت تو جیب خودت میری 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه اینجور که نمیشه شوهرت خرج بچه هاشو باید بده 

اگه چاره نداری تحمل کن باز همین پدرومادر بهتر از صدتا غریبه هستن بهونه دستشون نده 

خوب طبیعیه بچه کوچیک شلوغ اذیت داره اونام پیرن عصبی هستن یه حرفی میزنن 

سعی کن کارخونگی کنی مثلاً با بسته بندی یا تهیه غذا صحبت کن یا سبزی خرد کنی تو خونه کار کنی 

دادگاه رو هم ادامه بده نفقه بچه هاتو مهرت رو بگیر شده قسطی سالی یه سکه ول نکن 

دیگه تهش دیدی نمیشه روزا بچه هاتو بردار ببر چن ساعت پارک که صدا تو خونه نباشه 

برو مهد ها داره باز میشه بگو با بچه هام میام کارخدمات نظافت هم میکنم بچه هام تو مهد پیشم باشن شاید یه پولی بدن بهت اندازه خوراکی لباس بچه هات 

مغازه ها برو ببین فروشنده می‌خوان بچه هاتون پیشت باشن یا باشگاه ورزشی واستخرهابرو 

دیگه خوب شده شرایطت اینه چاره جز تحمل وصیر حرف شنوی نداری اوضاع این طور نمی‌مونه چت سال دیگه بچه هات بزرگ میشن میرن مدرسه 

هر کار می‌کنی بچه ها رو ول نکن 

دیگه هیچی نشدبشین بافتنی بباف زمستون نزدیکه لیف وکلاه دستکش بده مغازه برات بفروشند اگه خانوادت حمایت نکنند هیچ کار نشد بکنی میتونی دست فروشی کنی 

به هر حال وقتی ناچاری کار غار نیست باید دوتا بچت رو نگه داری خرج بدی بزرگ کنی دیگه 

مهد کودک پیدا کن. بتونی بچه هارو هم ببری هم چندر قاز میاد تو جیبت هم چندساعت خونه نیستییا کار نگهدار ...

امضات خیلی قشنگه 🥹خدابرای هم حفظتون کنه

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

درخواست نفقه میدی باید حواست جمع باشه و چند روز مراقب باشی که جایی دیدیش زنگ بزنی به ۱۱۰...

بچه ها رو هم بذار پیش پدرشون و خودتم برو سرکار تا درآمدی داشته باشی و یه روزی یه زندگی خوب فراهم کنی واسشون. اینجوری آب از آب تکون نمیخوره بشینی و غصه بخوری....اون بچه ها احتیاج به مادر قوی و حامی دارن نه تو سری خور بقیه(ببخشید واقعا)

گذشته ها گذشته با وضعیتی که شوهرت داره و منت و بداخلاقی که تو خونه ی پدرت داری باید از اونجا هم بیای بیرون دستت رو زانوی خودت بذاری و بدونی اول و اخر خودت هستی که باید گلیم خودت رو از آب بیرون بکشی. شغلهایی مث نگهداری از سالمند و یا اینکه بچه هات رو یه مهد ارزون بذاری ( اگر تهران هستی مهدهای شهرداری) و کفش آهنی بپوشی و شروع کنی . با مرور وضعیت بد و اه و ناله هیچ کس به جایی نمی رسه .

بچه با نون خالی هم سیر میشه ولی این وضعیتیکه الان توش داری بچه هات رو بزرگ می کنی ببخشید در آینده می شن یکی مثل پدرشون

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.
اصلا برگرد خونه خودت و و شوهرت زجر بده

خونه ندارم خونه نمیگرفت واسمون ک اواره شدیم اگه خونه داشت ک میتمرگیدم همونجا 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

شما حکم مهریه اومده برات درسته؟ نفقه هم مشخص شده؟

بله حکم ده روزه ک اومده 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

اصلا نباید از خونت می اومدی 

شوهرت هر کاری میکرد مهم نبود محلش نمی‌دادی

الان هم دیر نیست برگرد 

پدرت چطور دلش میاد وقتی دو تا خونه داره اینجوری تو 

و بچه هاتو عذاب بدن؟

دیگه نیستم ریپ نزن 🙌

بله حکم ده روزه ک اومده

از یه وکیل یا مشاور حقوقی ، مشورت بگیر که باید چکار کنی.

حتی مشاوره تلفنی هم وجود داره. 

فقط مشورت بگیر و بقیه کارها رو خودت انجام بده. 

به پدرت بگو فقط یه چند وقتی کمکت کنه تا بتونی حق و حقوقت رو بگیری و زندگیت رو درست کنی.

امضات خیلی قشنگه 🥹خدابرای هم حفظتون کنه

🌷🌷

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
گذاشتم کو؟ داد؟ راست راست واسه خودش میگرده یارانمونم میده الکل میخوره

زن با مراجعه به دفترخانه‌ای که ازدواج در آن ثبت شده است، درخواست صدور اجراییه می‌دهد.دفترخانه، اجراییه را به شوهر ابلاغ می‌کند.شوهر ۱۰ روز فرصت دارد تا مهریه را پرداخت کند.در صورت عدم پرداخت مهریه، زن می‌تواند با مراجعه به دایره اجرای ثبت، درخواست توقیف اموال شوهر را بدهد