2777
2789
عنوان

یعنی واقعا من درحق شوهرم بدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1848 بازدید | 69 پست
میدونی من ۲۳ سالمه خیلی زود ازدواج کردم یعنی ۱۷ سالهاوایل زندگیم خیلی بچه بودم وهیچی بلد نبودم حتی د ...

آخ عزیزم چرا پدر مادرت باید یه دختر 17 ساله رو شوهر میدادن دختر هم سن های تو الان دانشجو هستن تازه 

خودت رو ملامت نکن ولی خب کاریه که شده الان خودت رو نجات بده هرچی سنت بره بالاتر بیشتز اذیت میشی من 10 سال ازت بزرگتزم و تو سن 27سالگی ازدواح کردم هنوزم خام و بی تجربه هستم چه برسه به تو که یه مادر هم هستی کوتاه نیا تمومش کن 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
بنظر من باید زودتر از این تموم می‌شده اصلا هم کار بدی نکردی خیانت خط قرمزه هر زندگی هست آخه چه معنی ...

این اخیر خیلی من شکاک شده بودم و به همه چی شک داشتم و خیلی تنش و دعوا بود تو خونمون

یعنی حتی اگ خطا نمیکرد من بازم مشکوک بودم بهش

دیگ بار اخر از سرکار ک داشت برمیگشت دیر برگشت منم حس ششمم حس کردم یچیزی این وسط هست بخدا

خیلیم مهربون بود وقتی اومد خونه

منم گوشیشو نگاه کردم دیدم اون تایم ب یه شماره تک زده 

شماره و زدم توگوشیم دیدم دختره

خلاصه سین جینش کردم خودشو لو داد گف توراه برگشت ی دختری دیدم دلم سوخت نصف شب تنهاس

سوار کردم تا اصلی رسوندم

گفتم پس شمارش چکار میکنه یبار میگه همینطوری گوشیشو گم کرده بود بهم گفت تک بزن ب شمارم  چند روز بعد بهم گفت نه خواست پیاده شه گفت شمارتو میخوام ک خواستم برم جایی منو برسونید

بادختره حرف زدم جلو شوهرم ضایعش کرد اول دختره انکار کرد و دروغ گفت ک شوهرتو نمیشناسم اصلا ماشین نگرفته بودم و یایبار میگفت اسنپ گرفته بودم هرچند شوهرم اسنپ نداشت خلاصه بعدش شوهرمم مجبور کردم باهاش حرف بزنه

وخانمه بعد چندساعت خودشو لو داد گفت خانم حقیقتو میخواید من سوار شدم شوهرتون ازم شماره خواست منم دادم

منم دیگه مطمئن شدم دختره دروغ نمیگه اخه چرا باید الکی اینو بگه میتونس بگه شوهرتو نمیشناسم یا یه دروغی میگفت ک براخودشم مشکل نشه

چون خود شوهرم یبار اینو ب مشاور گفته بود 

وقتی مشاور ازش پرسید چطور خیانت میکردی میگفت مثلا تومسیر دختری میدیدم میرسوندم شماره میگرفتم

واینو مشاورم نگفت خود شوهر خرم اومد بهم گفت مشاور ازم اینوپرسید منم حقیقتو گفتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرانه بهت میگم برنگرد مرد تنوع طلب و خیانت کار درست نمیشه یا الان اینو میفهمی یا ده سال دیگه که ا ...

همش میگم بعد طلاقم تاابد تنها میمونم وازدواج نمیکنم

وکسی که یک بار مستقلی متاهلی و چشیده هرچند باتموم سختیاش

تنها موندنش تاهمیشه سخته

یعنی منم میتونم آیندمو مثل بقیه بسازم و خدا بهم یه زندگی پر از ارامش بده؟؟

با اینایی ک گفتی اون مقصره ولی حالا ک دنبال بهونه ای برگردی برگرد ولمون کن))

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

اول اینکه حقشه باید زودتر از اینا میرفتی 

ولی اشتباهت این بود که برای گرفتن جهیزیه ت قانونی اقدام نکردی باید با مامور میرفتی تا شاهد داشته باشی 

پدرت هم باید پیام ها رو ببره دادگاه و بابت توهین از شوهرت شکایت کنه 

من باشم صد سال سیاه به همچین آدمی برنمیگردم

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
اره میخوام بعد اینکه ماشین شوهرمو بردم پارکینگ اونوقت برا فحشاشم شکایت کنماما من دلم به زندگیم بود ه ...

دوست داشته دوست داشت خیانت نمی کرد ک

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

دقیقا بخدا نمیدونی چ حرفایی وتوهینایی کردن ک من تاالان دلم نمیاد بهشون توهین کنم میگم چندسالی عروسشو ...

خوشبحالت دلت پاک مونده،انشاءالله از این به بعد خوش باشی و آدم حسابی سر راهت قرار بگیره

سلام خیر شما مقصر نبودین . البته در طلاق هیچ یک از زوجین مقصر صد در صد نیست .

حقوقتونو اگر میگیرین بگیرین اما بازم انصاف و خدا رو فراموش نکنید بهرحال وجدان و انصاف بالاتر از هر قانون و نوشته ای هست.

اصلا خانوادتونو تا حد ممکن دخالت ندین که بد ببرن

مرد رو به جنون نکشونید ی وقت هایی لازمه برای یک کارهایی عقب نشینی بکنید تا خطرات جانی دامن گیر افراد نشه.

امیدوارم خیر باشه هرچی هست برای شما و بچتون

خدا کافی ست.
اگه نمیخوای طلاق بگیری و با این اوصاف که انگار دلت پیشش هست هنوز و خودت رو داری گول میزنی دیگه چرا د ...

مردها فکر نکنم بدونن خدا هم بالا سرشون هست واقعا عجیبن 

مال من هم هی به دختر کوچیکم قسم دروغ میده 

همش میگم بعد طلاقم تاابد تنها میمونم وازدواج نمیکنموکسی که یک بار مستقلی متاهلی و چشیده هرچند باتموم ...

اره 

تو همین الان ی تاپیک بزن و بپرس کیا بعد از طلاق ازدواج مجدد کردن و خوشبخت شدن تا بهت ثابت بشه که برای توام میشه