2777
2789
عنوان

خانم های بی فکر و خانم های با فکر تشریف بیارین🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 73 پست
آره خوابگاه میدن، اتفاقا خوابگاهش هم داخل دانشگاهه

چه عالی تبریک فراوان خانم دکتر

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
نمیدونم راستش، نمی‌شناسم شهرو،مدرک قبلیتون که ارشده احتمالا قبول کنن ، رزومه دارید؟

آره مدرک قبلی هم از دانشگاه دولتی ولی یه شهر دیگه گرفتم، رزومه هم دو تا مقاله فقط

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رشتتون کامپیوتر و فنیه که  لپ تاپ خاصی میخواد؟

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
آره وقتی پول درمیارم حالا هر چقدر هم کم، حالم خوبه ولی دوره ارشدم حس خوبی نداشتم

منم تو ارشد به پایان نامه که رسیدم به شدت پشیمون شدم از خوندن ارشد .چون اصلا به کارای پژوهشی علاقه ندارم .دکترا هم که همش پژوهشه .من اگه به عقب برگردم تمام توانم رو می‌ذارم زبانمو عالی کنم پول در بیارم و مهاجرت کنم .دوستای من که بعد لیسانس مهاجرت کردن همشون از من خوشبخت تر و موفق تر شدن 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
چه عالی تبریک فراوان خانم دکتر

ممنون ولی میترسم ثبت نام کنم، یاد بی پولی های دوره ارشدم که میفتم، میگم بمونم خونه فقط تدریس کنم که یه پس اندازی داشته باشم از یه طرف دارم به ۴۰ سالگی نزدیک میشم دیگه واسه دکتری واقعا دیر شده..

منم تو ارشد به پایان نامه که رسیدم به شدت پشیمون شدم از خوندن ارشد .چون اصلا به کارای پژوهشی علاقه ن ...

آره اتفاقا زبانم هم بد نیس در نظر دارم تقویتش کنم ولی من هیچوقت عشق اپلای نداشتم، چون میدونستم که پشتوانه مالی میخواد

درخواست بدین بهتون کلاس میدن  دو سه واحد که یه آب باریکه ای هست عملکردتون خوب باشه ترم بعد بیشتر میدن 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️