2777
2789
عنوان

خانم های بی فکر و خانم های با فکر تشریف بیارین🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 73 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره اتفاقا زبانم هم بد نیس در نظر دارم تقویتش کنم ولی من هیچوقت عشق اپلای نداشتم، چون میدونستم که پش ...

برای من کلا فرقی نداره تحصیلی یا شغلی یا ازدواج یا هرچی .فقط می‌خوام اینجا نباشم 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
من پیشنهادم اینه که برو و در کنارش کار هم پیدا کن .

خودم هم خیلی دوس دارم که برم ولی میترسم دانشگاه اذیت کنه، نتونم خوب تدریس کنم...منم تنها منبع درآمدم همین تدریس خصوصیه

درخواست بدین بهتون کلاس میدن دو سه واحد که یه آب باریکه ای هست عملکردتون خوب باشه ترم بعد بیشتر مید ...

حالا میگن اساتید بدشون میاد دانشجوهای دکتری تدریس کنن در حین تحصیل، چون دیگه وقت ندارن رو پایان نامه واسشون خوب کار کنن

وضعیت اشتغال دکترها افتضاحه. 

دکترا داشتن فقط برای پزشکی خوبه بقیه جایگاه خاصی نداره. اتفاقا بدتره وقتی خانم دکتر صدات میکنن فک میکنی پزشک بودن به کسی بدهکاری. 

دکترا قبول شدن خیلی راحت شده چون رقابت توش نیس، لازم نیس حتما بفهمن قبول شدید یا نشدید. 

دکترا تخصص خیلی سخت و طاقت فرساست، بدون انگیزه پیر میشه آدم. چون واقعا انگیزه ای وجود نداره هیچ آینده خوبی منتظر تو نیس، 

بی پولی نزدیک چهل سالگی دیگه غیرقابل تحمله، تو سنای پایین فک میکنه گذراست یروزی بپول میرسم، دوربر چهل هیچ تحملی وجود نداره. برامثال دیگه سن اتوبوس سوار شدن نیس دیگه از خودت انتظار داری! 

دانشگاه اون هیجان جوانی رو نداره، همه جنس مخالفا از تو کوچکترن جای پسرتن. جمع های دوستی توی دکترا وجود نداره، تو اغلب تنهایی...

که چی؟ که تو دکتری؟

عه پزشکی؟؟؟

نه ببخشید پزشک نیستم.

آهان 

واقعیتای تلخ از طرف کسی که رفت دکترا خوند.

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
حالا میگن اساتید بدشون میاد دانشجوهای دکتری تدریس کنن در حین تحصیل، چون دیگه وقت ندارن رو پایان نامه ...

شما که ارشد داری دیگه نباید این  حرفو بزنی اساتید از خداشونه کار  خودشونو بندازن گردن دانشجو مثلا چهارواحدآزمایشگاه مشترکا به استاد و دانشجو میدن استاد اصلا سر کلاس نمیاد فقط برا امتحان میاد کارشناسش که دانشجوی دکتراعه کاراشو میکنه

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

اخه زنجان قبول شدم ، از اونجا اطلاعی ندارم، به نظر شما اونجا هم میتونم تدریس خصوصی داشته باشم تو آمو ...

دوست عزیز من دانشجوی دکترام، وقتی وارد دوره دکترا بشی کمترین دغدغه ات پوله چون یه مسیر طولانی و واقعا فرسایشیه که بیشتر از همه باید از نظر روحی امادگیش رو داشته باشی

دو ترم درس، امتحان حامع، پروپزال، دفاع از پروپزال، ازمون زبان، نگارش و چاپ مقاله و .....‌

برای تهیه لب تاب می تونی از وام های دانشجویی که رفاهی دانشگاه ثبت نام میکنه استفاده کنی و اگه مدیریت زمان داشته باشی با توجه به اینکه هر ترم ۴ تا درس ۲ واحدی بیشتر نداری شاید بتونی تدریس هم انجام بدی

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
ارشد مقطع سخت و پر هزینه ای بود ؟منم دوست دارم ارشد بگیرم اینطوری گفتین ترسیدم

نه ارشد سخت نیست خیلی هم زود تموم میشه .ولی اگه گیر یه استاد زبون نفهم بیوفتی به اسم استاد راهنما اونوقت از کرده و نکرده خودت پشیمون میشی 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸