2777
2789

من و همسرم باهم کار میکنیم و مغازه داریم 

بعد وقتی یه آقا یا خانم سن بالا میاد سریع یه جوری بهشون میفهمونه که من همسرشم و کارمندش نیستم 

اما دختر جوون که میاد اصلااااا 

یجوری رفتار میکنه انگار من نظافتچی اینجام 😒

مرتیکه هول😒

بهشم گفتم قاطی کرد داد و هوار راه انداخته میگه چرا الکی توهم زدی واسه خودت داستان میبافی دوس داری برم بگم بهشون این زنه منه 

میگه من جلوی همه اینجوریم تو حساسیت نشون میدی، اما واقعا من متوجه تفاوت رفتارش هستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممکنه چون تو حساسی اینجور فک کنی

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
خاک بر سر هر چی مرد هول ه اول از همه هم شوهر من جوری همه رو صورت می‌دهد تو بیرون بعد به من میگه مانت ...

دقیقا شوهر من همه رو نگاه میکنه با جزئیات ولی به من میگه بلند بپوش باسنت نزنه بیرون فلان جات نزنه بیرون 

الکی اوقات خودتو تلخ نکن 

وقتی خودت هستی دیگه نمیاد جلو روت بغلشون کنه که 

گیر زیاد بدی میگه دیگه از فردا نیا 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
دقیقا شوهر من همه رو نگاه میکنه با جزئیات ولی به من میگه بلند بپوش باسنت نزنه بیرون فلان جات نزنه بی ...

منم محل سگ نمودم کوتاه می پوشم

حالا شوهر تو خوبه شوهر من گوشی مخفی هم داره ولی تکی دونم کجا قایم کرده