2777
2789

دارم میمیرم از درد 

مامانم اینجا نیست خارج از کشوره چند روز دیگه میاد 

بچمو نگه داشته بودم چند روز دیگه سزارین کنم ولی دردهای زایمانم شروع شد زودی دکترم با سزارین برداشت و دختر نازم زودتر اومد 😭😭😭 رحمم نازک شده از یه طرف

مادرشوهرم کمک دستم نیست از دیشب اومدیم خونه گرفته خوابیده و خورده دو روز بیمارستانمون هم فقط خوابیده بود

پرستار گرفتم بغل اونم همش گریه میکنه بچه ها توروخدا اگه آروغشو نگیرم بعضی وقتا مشکلی پیش میاد ؟دارم میمیرم از نگرانی اصلا هم تجربه ندارم 

بچه رو هم ک میخوام تنها بذارم میبینم مادرشوهرم قصد دازه عرق شاه اسپرم بده به بچه عرق نعنا بده به بچه دوروزه 

خودم این عرق هارو بخورم شیر بدم فرقی به حال بچم و گریه هاش میکنه ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اروغشو بگیر.بعدا بالا میاره..بزارش رو شونه.اروم بزن پشتش

شربت کولیک بده...قبلش از دکتر بپرس....توش عرق نعنا داره....هیچی بجز شیر خودت شیر خشک.دارویی که دکتر تجویز کرده...نده

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
حتما باید اروغش رو بگیری وگرنه دل درد میشه اگرم خوابیده باشه سرش و بزار رو شونه ات اینطور آروغ میزنه ...

یهوچند دقیقه چیه یه ساعتم تلاش میکنم گاها ولی نمیزنه که نمیزنه 

میزنم نمیشه

خب خوابیده دیگه.از شیر.خوردن افتاد.یکم این دست اون دستش کن.بیدار شد.بزارش رو شونت.آروغشو بگیر..می‌دونم خیلی خسته کننده اس ولی انجام بده... دوست من همیشه می‌گفت بچه شیر خورد خوابید دیگه حال ندارم آروغ بگیرم...بچش از شب تا صبح گریه میکرد..یا نصفه شب بالا میآورد....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
یهوچند دقیقه چیه یه ساعتم تلاش میکنم گاها ولی نمیزنه که نمیزنه

ببین چون نوزاد موقع شیر خوردن هوا میره داخل معده به خاطر این میگن آروغ بزنه تا اون هوا خارج بشه و باعث دل دردش نشه شما ده دقیقه درست نگه دار اگرم نشد دیگه اشکال نداره حتما هوا نرفته ولی نحوه نگه داشتنش رو درست انجام بده