2777
2789
اصلا نمیشع ۱ ساعت میذارم روشونم آروغشو بگیرم انگار نه انگار چرا نمیتونم بگیرم اخه 😭😭😭😭

بچتون بخاطر زردی که داره همش میخوابه،اول دکتر ببرید تا زردی بچه رو چک کنه،بعدش نوزاد در طول روز خیلی میخوابه بعد از شیردهی بچه رو حالت ال بگیرید تا شیر هضم بشه و روی بالشت  بلندتر بزارید تا خدای نکرده شیر بالا نیاره .کم کم هوشیاریش بهتر میشه ،شما اول دکتر ببرید بخاطر زردیش

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حال شما رو من دوسال پیش داشتم،مبارکه گلم،کاملا خونسرد باش،بعد اینکه بچه شیر خورد اگه خوابید شما بذار روی شونت ده دقیقه اروم پشتشو بمال اگه اروق نزد اشکالی نداره،همین که عمودی نگهش میداری خیلی تاثیر داره،اگه اروغشو گرفتی و بیدار شد بذار رو پات یا گهوارش،اروم تکونش بده میخوابه،اگه نخوابید اذیتش نکن بذار توجاش بیدار بمونه و بازی کنه،تغذیه خودت خیلی مهمه حواست باشه،بعد اینکه سعی کن بچه رو روی شیب بخوابونی،معدش هنوز کامل نیست و ممکنه خدایی نکرده رفلاکس داشته باشه،همه این روزا میگذره فقط خونسرد باش،من تنهایی زایمان کردم و بچمو بزرگ کردم 

خدایاشکرت❤️🙏

عزیزم یک دستت رو از بین دست ها و پاهاش رد کن طوری که سرش روی ساعدت قرار بگیره و راه دهان و بینی باز باشه بعد پشتش رو ماساژ بده تا باد گلو بزنه 

بعد ده دقیقه اگر نزد بذارش روی بالشت به پهلو شیب دار هم باشه کمی یکم‌صبر کن یا خودش یه تکونی میخوره میفهمی باد گلو داره برش میداری یا اگرم تکون نخورد باز بلندش کن یا به همون حالتی که گفتم یا سر شونه ات نگه دار احتمالا بزنه 

عزیزم قدم دختر گلت مبارک❤ حتمااا حتما وقتی شیرش میدی حتی اگه خوابش هم برد تو بغلت بزارش حالت عمودی همونجوری بخابه آروم بزن پشتش. آروغ هم که نزنه از رفلاکس جلوگیری میکنه. رفلاکس خیلی مهمه اکثر بچها دارن خیلی مراقب باش بعد از شیر زود نخابونیش سر جاش

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

ببین سعی کن کمتر بشینی این یک 

روشونت خسته میشی اگه میتونی تکیه بده و بچه رو بخوابون رو سینت طوری کی پاهاش رو شکمت باشه سرش رو سینت و اروم اروم بزن پشتش کف دستت رو گود کن و بین دوتا کتفش بزن اگه قلنج هم داشته باشه اروم میشه اگه اروغ نزد ی بالنج بلند بزار زیر سرش تا موقع خواب باد گلوش بیاد بیرون 

اصلا دارو گياهي اجازه نده به بچت بدن ضرر داره معده بچه نميتونه هضم كنه ممكنه مشكل ساز بشه 

اروغ هم بگير، زد بهتر نزد هم تو كار خودتو كن ديگه تو بايد انجام بدي 

مراقب باشي رفلاكس نداشته باشه كه بالا بياره بره تو ريه اش

سختيش همون ده روزه، بعد دستت مياد 

واسه همه همينه .. خدا بهت توانايي و صبر بده كه خسته نشي و اين دوران و بگذروني