2777
2789

6 ساله لحظه شماری میکنم برم خونه خودم حالا هم تموم فکر و ذهنم خونه بابامه طوری که این اواخر پشیمون شده بودم از ازدواجم کلا مامانم مریضع این چند. روز ک خونه نامزدمم میام می مونم برای خرید کابینت و خرید عروسی و .... اصلا شب و روز ندارم فکرم پیش مامان یابامه میگم بابام الان چی خورد مامانم چیکار میکنه پیش خواهرم قرارع بمونن خواهرم اصلا اصلا اخلاق نداره یعنی فقط با مامانم ب بابام جرعت ندارع چپ نگاه کنه 🥺🥺💔نامزدمم اخلاقش زیاد اوکی نیست فوقش هفته ای 2 بار بتونم بهشون سر بزنم دارم دیوونه میشم 

منظورت از اینکه نامزدت اخلاقش زیاد اوکی نیست چیه؟!

اخلاق که خیلی تو زندگی مهمهه

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورت از اینکه نامزدت اخلاقش زیاد اوکی نیست چیه؟!اخلاق که خیلی تو زندگی مهمهه

یعنی بخام هعیی از خونه بزنم بیرون و ... خوشش نمیاد میگه بشین زندگیت و بکن تو دوران نامزدی هم اصلا خوشش نمیومد زیاد بخام بیرون گردی کنم 

یعنی بخام هعیی از خونه بزنم بیرون و ... خوشش نمیاد میگه بشین زندگیت و بکن تو دوران نامزدی هم اصلا خو ...

مردو هر جور عادت بدی اول زندگی همونجور باهات راه میاد

از زندگیت نزن از تفریحتم نزن زندگیت سر جاش تفریحتم سر جاش 

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

منم دقیقا مثل شماست جریان من  باورت میشه یهویی به مامانم نگاه میکنم ناخود آگاه اشکام میریزه پدرم همین طور 

من وقتی ناراحت و استرسی میشم میزنه به معده ام  واین روزا کلا حالم همینه 

هر وقت حرفی از عروسیم میشه حال من بد میشه منم احتمالا آخر آبان مراسمم باشه 

منم دقیقا مثل شماست جریان من باورت میشه یهویی به مامانم نگاه میکنم ناخود آگاه اشکام میریزه پدرم همی ...

بگردم چقدر هم دردیم 🥺🥲💔ایشالا سایشون همیشه مستدام و تنشون سالم باشه 

یادمه منم خیلی وابسته بودم و یکی دو هفته مونده به عروسی حالم بد بود  پیش همسرم گریه کردم گفتم من بدون مامان و بابام نمیتونم.بیام تا دو سه ماه شاید افسرده باشم از من انتظار بگو و بخند و شادی نداشته باشه تا عادت کنم😢 اون بنده خدا هم حسابی ترسید .ولی غیر از شب عروسی یادم نمیاد گریه و دلتنگی کرده باشم😅 انقدر ادم به همسرش وخونه زندگیش دل میبنده و خوش میگذره که یادش میره.به قول اون دوستمون پدر و مادرا هم فقط دیدن شادی و خوشبختی ما خوشحالشون میکنه به اونا فکر نکن.

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
یادمه منم خیلی وابسته بودم و یکی دو هفته مونده به عروسی حالم بد بود پیش همسرم گریه کردم گفتم من بدو ...

خدارو شکر ک حالت روال بود عزیز دلم مرسی از دلگرمیت ایشالا سایه پدر مادر عزیزت همیشه مستدام باشه 😍❤️

خدارو شکر ک حالت روال بود عزیز دلم مرسی از دلگرمیت ایشالا سایه پدر مادر عزیزت همیشه مستدام باشه 😍❤️

الهی خوشبخت و شاد باشید کنار هم😘🌹

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫