2777
2789
عنوان

شوهرم به نماز اهمیت نمیده😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4427 بازدید | 165 پست
سلام گلم. من کلا آدم بحث کردن و ....خصوصا در زمینه اعتقادات و مذهب نیستم اما رزق و روزی فقط مادی نیس ...

دفیقا دقیقا .یعنی بهترین حس رو داشتن و در مشکلات ارامش داری، صبر داری، فرزند سر به راه داری، قربون خدا و نماز برم. فقط اونی که اهلش هست درک میکنه یعنی چ.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر حتما ب شوهرت تذکر بده 

تو سوره ذاریات میگه تذکر دادن برای مؤمنین سودمنده. حتما بهش بگو اثر نمیذاره روش

بلخره شیطان بیکار نیست دیگه اونم داره هی وسوسه میکنه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
تروخدا بس کنید من کم اوردم باشه همتون راست میگید🤣🤣🤣

من تو تیم توعم بیشعور   

اشتباه ریپ زدی

به قومی مبتلا شده ایم که فکر میکنند که خدا جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده. از ابن سینا
نه اتفاقا اگه قران خون واقعی باشی میدونی خدا به همه این حق رو نداده .و همسر دوم در شرایط خاصی هست و ...

صیغه و ازدواج مجدد در اسلام نیاز به اجازه ندارد هیچ جا نگفته مرد باید اجازه بگیر اون طبق قانون چون سو استفاده کردن مردان تو دین اجازه نمی خواد و تازه حدیث هست غیرت بر زن حرام هست 

شما مطالعه کن بعد بگو

استارتر قفل کن 

تاپیکت داره به بیراهه میره

واقعا چقدر سختشون اومده شما نگران آخرت و دنیای شوهرتی!!

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
چیز بدی ننوشتم عزیزم.فقط اینقدر حرص نخور . خدا همه رو هدایت کنه.شاید یک روز از افکار امروزت پشیمون ش ...

خدا تورو هدایت کنه کافیه منم هدایت میشم اونی که فشار خورده تویی همینجوری برای خودت سناریو مینویسی راجبم😂

خب گلم اره زندگی هر دوتامونه.یه کلیپی هست میگن اگه فرد بی نماز تو خونه باشه رزق و روزی از خونه میره ...

نه این کلیپا مضخرفه این همه بی نماز مسروب  خور ثروتمند هست اینکار شما عواقب داره بدععت اوردن تو دین اینا بدعته

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️ ️ 🦭🌻❤️‍🩹💌