2777
2789
عنوان

اگ خواهرتون با خراب بازی ابرو خانوادتون تو شهر ببره چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2957 بازدید | 96 پست

هیچی فقط در دهن هرکسی که زر اضافی بزنه با گل خاردار بگیر 

خواهرت هرکاری کرده گذشته رفته شابد تو خلوت خودش توبه کنه به هیچ کسی ربطی نداره

تسکین مادرت و خانوادت باش بهشون اعتماد به نفس بده بلاخره کاریه که شده 

ولی مردم حق ندارن فاضلاب دهنشونو باز کنن 

حسبی الله ❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو طول عمر از این چیزا زیاد دیدیم به مروز کمرنگ میشه ولی بهتر اگه مقدوره شهر رو عوض کنید 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
داشته مشروب میخورده پیش پسرا فیلم لختی نبوده

والا من چندساله ایران نیستم باز این کارا برام قفله بخوام با یه عده پسر دور هم بشینم مشروب میخورم میدونی مست شن چه آسیب هایی ممکنه بهش بزنن!؟کاریه که شده امیدوارم ازش عبرت بگیره

این کار طبیعیه که نامزد داشته باشی بری با پسرای دیگه ؟؟فکر کنم درست متوجه نشدین حرف اسی رو

نامزد واقعی یا د پ  فکر کنم دومی رو میگه

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️ ️ 🦭🌻❤️‍🩹💌
چرت گفت الان ؟

اره 

شاید خواهرش نامزدش رو دوست ندارم و بزور مجبور به ازدواج کردن و هزار تا دلیل اصلا شاید پسر دوست پسرش بوده و اون مجبورش کرده  سوار ماشین بشه و....

نسل جدید کسی دوست نداشته باشن همه کار میکنن که باهاش زندگی نکنن

اصلا خراب به بقیه چه ربطی داره بقیه خیلی بلد هستن زندگی خودشون رو درست کنن یعنی این همه پسر ول کردن چسبیدن به خواهر این بنده خدا مردم زر زیاد میزنن

خواهرش باید مشاور بره و بفهمه کارش غلط هست و اگر دوست ندارم طلاق بگیر نه خیانت

😐یه کار طبیعی انجام داده مثل همه فقط بدشانسی اورده لو رفته

همچین هم طبیعی نیس البته برای اکثریت 

اگه طبیعی بود الان مردم اینطور برخورد نمیکردن 

خداروشکر توبه کرده 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر