2777
2789
عنوان

خونه زندگیتون در چه وضعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 70 پست
تاحالا این اتفاق برام نیفتاده بود که یه اشپزخونه انقد کثیف ببینم اصلا از شدت چربی کشو ها باز نمیشد ر ...

انشالله به زودی خونه دار بشی ازشر تمیزکاری خونه مردم راحت بشی عزیزم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
نه عزیزم همه که افسردکی ندارن من میشناسم مسی رو که همش به تفریح و گردش و خنده و مهمونیه خودش هم مثل ...

درسته 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینه وضعیتم تازه اینجا ک اومدیم کمد دیواری نداره اسانسور و بالکن و انباری هم نداره یعنی وسایل ه ...

فقط خدا کمکمون کنه من ک خونم خیلی کثیفه اصلا دو روز فقط سرویس و حمام رو شستم ترکیدم بخدا سرویس عمومیا تمیز تر بود 

هی بدک نیست از سر کار اومدم یک دور لباسشویی روشن کردم لباسا رو پهن کردم الان دور دومه ظرفا رو هم شست ...

براتون سخت نیست شاغلین؟؟

من همیشه برای همین از ازدواج میترسم

میگم‌الان که مجردم‌حال ندارم اتاق خودمو مرتب کنم چحوری باید هم بچه داری کنم هم غذا درست‌کنم هم سرکار برم هم خونه و مرتب کنم هم خوش اخلاق باشم و...

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

الان خوبه معمولیه

اما هفته ی دیگه در حد یه خونه تکونی اساسی یه هفته کار دارم

باید صفر تا صد بشورم

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

براتون سخت نیست شاغلین؟؟من همیشه برای همین از ازدواج میترسممیگم‌الان که مجردم‌حال ندارم اتاق خودمو م ...

نمیتونم بگم سخت نیست اما عادت کردم هر چی بیشتر از تن و فکرت کار بکشی قویتر میشی نگران نباش آدم وقتی مسئولیتی به گردنشه باید سعی کنه بهترین خودشو بذاره وسط اگر ازدواج خوبی داشته باشی حتما همسرت کمکت میکنه تا رشد کنی و قوی بشی 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
نمیتونم بگم سخت نیست اما عادت کردم هر چی بیشتر از تن و فکرت کار بکشی قویتر میشی نگران نباش آدم وقتی ...

مرسی❤️

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

داغون 

جاروبرقی هم سوخته شوهرمم شب میاد از سرکار دیگه معازه ها تعطیلن ببره درست کنن همه جا برنج و نون خشک و خورده ریزه ریخته بچمم هی برمیداره میزاره دهنش نمیدونم چکار کنم همه چیمون سرجاش نیست بچمم خواب نداره حداقل منم یکم استراحت کنم از ۸ صبح بیداره فقطم میاد از پشت موهامو میکشه جیغم میره رو هوا داغون شدم ان شاءالله خدا کمکم کنه به اذن خودش واقعا درمونده شدم