2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میشه بیاید 🔞🔞

508 بازدید | 31 پست

ام لکه بینیم شروع شد 

( ماه قبل ۲۴ ام پریود شدم )

لکه های قهوه رنگ و اینجوری بودش که مثل همیشه قبل پریودم لکه داشتم منم گفتم لابد دارم پریود میشم لکه های کمی هم نبود نوار میزاشتم دیروز کمتر بود شستشو انجام دادم تمیز بودم 

و با شوهرم داشتم و همسرم جلوگیری نکرد متاسفانه

منم چون فک کردم لکه بینی پریودیم بوده دیگه قرصی نخوردم 

حالا از دیشب لکه های صورتی رنگ روشن میبینم دیگه قهوه ای نیست 

چیکار کنم اورژانسی بخورم؟؟؟ 

ینی ممکنه روز موعود پریود لکه بینی لانه گزینی دیده بشه ؟؟ 

گیج شدم واقعا نمی‌دونم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه گلم امکان ندارهشما که بچه نمیخوای یه راه مطمئن انتخاب کن

الان این لکه ها پریودیم بوده؟؟‌ 

همسرم خودش جلوگیری می‌کنه نمیزارع قرص و اینام بخورم میگه ضرر داره به ک ....م هم حساسیت دارم 

الان این لکه ها پریودیم بوده؟؟‌ همسرم خودش جلوگیری می‌کنه نمیزارع قرص و اینام بخورم میگه ضرر داره به ...

اره

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
چطور تو دوران عقد انقدر بیخیالی 🙁🙁🙁

عزیزم ماه بعد عروسیمه مهم نی برام خلاف شرع نکردم که 

فعلا بچه نمی‌خوام وگرنه مهم نیس 

حالا اگه اطلاعاتی راجب موضوع تاپیک دارید میشه بگین الان پریودیم بوده یا لانه گزینی

من تو دروان عقدم شوهرم تا ۲ ماه دیگه میاد عمرا بزارم رابطه برقرار کنه که مثل تو به غلط کردن نیوفتم� ...

به غلط کردن نیوفتادم

می‌خوام بدونم پریودم چیم 

خلاف شرع نکردم که عزیزم