2777
2789
عنوان

نی نی یار چرا این کاربرو تعلیق نمیکنیییییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 2458 بازدید | 160 پست
خدايش ديگه پر بازديدي تو ني ني سايت حسادت نداره😐

من حسادت کردم؟😐

دارم میگم کسی که چرت و پرت میگه رو محل میدین بهش 

پررو میشه دوباره میزنه 

حالا ما به کمک نیاز داریم کلاغم پر نمیزنه تو تاپیکمون 

خدایی کلمه حسادت رو از کجا در آوردی؟‌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوه دعوا شروع شد بچه ها تخمه دست کیه ؟

🤣🤣🤣

من چایی میریزم 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
اوه دعوا شروع شد بچه ها تخمه دست کیه ؟

نه بابا سرش شلوغه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
سلام شما برگشتین ❤جاتون خالی بود زیاد نیستم سایت اما شما رو دوست دارم ❤

سلام عزیزم منم شمارو دوس دارم و وایب خیلی خوبی میگیرم ازتون ♥️💜

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
اینکه من میگم اصلا یک چیز عجیبه همه عاشقش هستن همه دنبالش بعد یک داستان هایی میسازه از پول و نمیدونم ...

چرا من نمیدونم کیه

زیاد تاپیک میزنه؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
چرا من نمیدونم کیهزیاد تاپیک میزنه؟

تقریبا این خودش مثلا داره ازدواج میکنه هنوز همسر سابقش دنبالشه یکروز درمیون و کل خانواده همسرش 🤣

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
اینکه من میگم اصلا یک چیز عجیبه همه عاشقش هستن همه دنبالش بعد یک داستان هایی میسازه از پول و نمیدونم ...

همون کاربری که 24 ساعته پز شوهرش رو میده؟ 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
همون کاربری که 24 ساعته پز شوهرش رو میده؟

نه پز همه چیز میده قشنگ متنوع کار میکنه کسی شک نکنه اسم اصلا نمیتونم بگم 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
برو تو تایپیکاش نینی یارو تک کن

وایسا برم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
سلام عزیزم منم شمارو دوس دارم و وایب خیلی خوبی میگیرم ازتون ♥️💜

❤🥰

شاد باشی گل 

لطف دارین❤

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

ازین آدمها زیادندکاربری میشناسم طرف ثبات کلا نداره کلی آدم هم طرفدارشند از یه طرف میگه اعتکاف رفتم ازون طرف عکسهای بی‌حجابشو تو سفر و عروسی تو سابت میزاره آخه آدمی که اهل نمازه و مذهبیه اینجور راحت عکسشو انتشار میده  

آفرین میوه هم بیار 😄

بذار برم ازحیاطمون براتون عناب تازه بچینم 😂🌹🌹

ادرس بده پست کنم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"