یه جا میگه مذهبیه و گناهی نکرده یه جا هر غلطی میخواد میکنه
مردمو از دین زده کرده
معتقده که چادریه ولی اصلا در شان یه آدم مذهبی رفتار نمیکنه
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منم یه نفر رو میدونم ولی حوصله دردسر ندارم آخه با درغ هاش کلی طرفدار جمع کرده
اینکه من میگم اصلا یک چیز عجیبه همه عاشقش هستن همه دنبالش بعد یک داستان هایی میسازه از پول و نمیدونم محبتهایی که بهش میشه عجیییب یعنی افسانه ای تعجب میکنم که هنوز کسی متوجه نشده من اسمش ببینم از تاپیک بیرون میرم
قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است.
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
کسایی که واقعا مشکل دارن اصلا دیده نمیشه تاپیکا شون
من که اصلا نمیخونم
الان دیدم جریانشو
وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
ازین کاربر از اولش وایب خوبی نمیگرفتم چند بارم توی تاپیکاش گفتم و چند نفری بهم حمله کردن
مردم دروغ دوس دارن
معمولا اونایی که بعدا لو میره دروغ گفتن یه بازه زمانی طولانی داستان های سریالی میسازن..... اما ایشون ...
سلام
شما برگشتین ❤
جاتون خالی بود
زیاد نیستم سایت اما شما رو دوست دارم ❤
وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤