2777
2789
منم چون باردارم هرسال این ۴۰۰ متر رو خودم میبردم ولی امسال دیدم ۷ تومن میشه اونم شخصی واقعا خوبه.ماه ...

شما که کاملا عذرت موجهه 

کلا زمان بر هم هست آماده شدن قبل رفتن، مسیر رفت و برگشت 

منتظر شدن جلو در مدرسه تا فسقلی بیاد 

اینا تقریبا ۲ ساعت زمان میبره 

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا خواهرمم میخواست دخترشو با سرویس بفرسته ولی دخترش گفت نه برا دخترش نیم ست گرفت و خودش میبرتش ت ...

من سروبس میگیرم سخته هر روز روزی دو بار برم و بیام ،یک سال رفتم اسیر شدم

🤣🤣🤣🤣

اونایی که تا دبیرستان مادرشون میومد وای فکر میکنم خیلی آبرو بریه 🤣🤣

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

دقیقا منی منم مدرسه دخترم نقریبای ربع فاصلس..پیاده سختمه ببرمش مدرسه کلاس اولیه،دنبال سرویسم براش،هم حیفم میگیره هم واقعا صبح سختمه ببرمش باباشم هست ولی خوابه اون ساعت.البته اینجا زیر ی تومن میشه

چه ربطی داره اون موقع هم افغانی بود تو کلاسمون فت و فراوان من الان میبینم اونایی که خودشون میرن میان ...

عزیزم.اتفاق یه بار میفته.انقدر اتفاقات وحشتناک واسه بچه ها میفته و ادمای کثیف در کمینن.با نیتهای شوم.یه  پسربچه ننه هزار بار بهتر از یه پسر تجاوز شده آسیب دیدس

چه خوب ارزونه ،من باید بیست و پنج بدم

ما با ماشین یه دقیقه راهه پیاده هم چهار دقیقه

فک کنم زیر ۴۰۰ متره فاصلمون.فقط بخاطر اینکه دختره براش سرویس گرفتم.وگرنه پسرم پنجمه همین مسیرو خودش میره میاد

البته اردبیل همه چیزاش قیمتش مناسبه از خورد و خوراک و پوشاک تا بقیه ی چیزا

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
عزیزم.اتفاق یه بار میفته.انقدر اتفاقات وحشتناک واسه بچه ها میفته و ادمای کثیف در کمینن.با نیتهای شوم ...

🤣🤣🤣😂

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️