2777
2789
تهران مگه چقدر برف و باران و سرده؟پیاده برید و برو بیارش...تو خونه خوابیدن هیچی نمیشی

اخه نمیشه هم خوابید بالاخره باید بیدار شه صبحانه بده بچه رو راهی کنه دوباره مگه آدم خوابش میبره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کدوم شهری

اردبیل

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
خطر داره خیلی خطر داره

پس تو مدرسه هم بشین یه موقع از پله ها نیوفته طوریش بشه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
یا ابلفضل 😐😐😐 یاخدا چقد زیاد خواهرم سرویس بچش گرفت ۱۶۰۰تازه همه هم مینالیدن خیلییی گرونه و فلان

من دیدم تو اخبار گفت سرویس مدرسه بچم ۴۵ تا ۵۰ میگرفتن شبکه خبر گفت و نشون داد

ولی فک کنم برا طول سال تحصیلی

برا بچه ی منم ماهی ی تومنه مسیریش هم ۳ دقه با ماشین برامون خیلیی زیاده والا کسی که حقوق ثابت نداشته باشه

پس تو مدرسه هم بشین یه موقع از پله ها نیوفته طوریش بشه

مدرسه فرق داره یه معاون هست کسی هست تو خیابون واقعا ناامنه اگر یکی بچه رو دزدید 

بچه کوچیکه اگر دوید وسط خیابون 

تو مدرسه به هر حال نگهبان مدرسه دم در هست اینطوری چی

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
خوش به حالت من عاشق موتورم

منم خیلی دوست دارم همش براش عکس و فیلم موتور که خانما سوارن میفرستادم الان که میگه برات بخرم استرس گرفتم حتی رفتیم مغازه دیدیم انتخاب کردیم ولی گفتم صبر کن بیشتر نگرانیمم بابت اینه میترسم موتورمو بگیرن شوهرم میگه خب بگیرن میریم درمیاریم ولی من استرس گرفتم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
چه ربطی داره اون موقع هم افغانی بود تو کلاسمون فت و فراوان من الان میبینم اونایی که خودشون میرن میان ...

منم پسرم کلاس پنجمه ولی از سال سوم دیگه نبردمش خودش میره و میاد.ولی دخترم ۹ سالشه نمیتونم که تنها بفرستمش.مجبورم سرویس بگیرم

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.