2777
2789
عنوان

بچه ها یه طلاق دارک براتون تعریف کنم فقط پرهاتون نریزه 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 28778 بازدید | 317 پست
تهدید؟منو تهدیددد؟منه مظلوووووممم🥲🥲🙂

باشه بابا تسلیمم🥴😂😂

تو مظلوممممممممممی

خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد  تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️https://abzarek.ir/service-p/msg/2038024

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب کاری نداره یه نصاب دوربین بیار نصب کنه یه گوشه اتاق کسی هم نمیفهمه

این بفکرم رسیده مشکلم اینه فقط تو محله و همونجا ها پلاسه نغازشم نزدیک خونمونه جای دور یا شهر دیگه ای هم نمیره یعنی فرصت ندارم برای اینکار

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
وای نمیخوام تو دلتو خالی کنم گلم ولی شوهر این خانم‌هم به رابطه مقعدی علاقه زیادی داشته

عزیزم من مطمئنم فقط مدرکی برای اثبات ندارم که طلاق بگیرم.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
چرا وقتی خوابه راحت می‌تونه ببینه

چجوری مثلا

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
همش مقصر پسرای بی جنبه وسایت های پ.و.ر.نبخدا از اونا یاد گرفتن این چندش بازی هاروناموسش رو🤮

ن کلا از قدیم بوده. قوم لوط نشنیدی؟ باز دوباره همون روند زنده شده بین مردم 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
روم نمیشه بگم چطوری بفهمی 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

لطفا بگو بی زحمت...سربسته.

چجوری مثلا

لابد پرده را کنار بزنه منظره دیده شه😂😂😂😂

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬