2777
2789
عنوان

بچه ها یه طلاق دارک براتون تعریف کنم فقط پرهاتون نریزه 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 28778 بازدید | 317 پست
این خب دختر میارهچطور میفهمی پسر میارهجن ده پولی میاره موقعی تو نیستی

نه سی ساله تو این کوچه هستن دختر نمیاره کلا گرایشش مردونس مطمینم مرده ..

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اصلااااشماام اصن نگفتی من منظورم کی بووود این یادم میمونههه تو روزای سختتت کنارم بودیی🤣🤣🤣جوون� ...

بو تهدید میاددد چرا رفیقم🥲🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بابا کارم دلی بود برا جبران نکردم سخت نگیر🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی خندیدم خدا خیرت بده🤣🤣

خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد  تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️https://abzarek.ir/service-p/msg/2038024

اینم خوبه یکی پیدا کنم که تنها است و خانواده اش رو اسقاطیل کشته و بهش روحیه بردباری بدم

کم داری نه؟

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬

حالم بد شد

منم از این موردا دیدم

دو سه تا پسرو میشناسم که باهم ...

دوست دختر هم دارن و اون دخترا فکر میکنن اینا پاک ترین پسرای روی زمینن از بس آشغالا زبون بازن!!

خلاصه دخترا حواستون باشه

آهای تویي که داري امضاي منو مي‌خوني ، الهي من به همه آرزوهام برسم 🦥
مراقب باش که مریضی نگیری

یه سال و نیمه رابطه ندارم باهاش...معلوم نیست چه گهی خورده شایدم ایدز گرفته.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
بو تهدید میاددد چرا رفیقم🥲🤣🤣🤣🤣🤣🤣بابا کارم دلی بود برا جبران نکردم سخت نگیر🤣🤣🤣🤣🤣خیلی خندی ...

تهدید؟منو تهدیددد؟

منه مظلوووووممم🥲🥲🙂

الان اینا اینجوری حرف نمیزدن تو اگه دوسم داشتی💔

آدما خودشون رو راحت لو نمیدن. نمیشه از قبل متوجه این جور خصیصه ها شد.

یکی از رفیقای دانشگاهم هم اینجوری بود. فانتزی های خیلی عجیبی داشت. ولی ظاهرش و صحبتش و رفتارش مثل آدمای عادی بود.