2777
2789
عنوان

بچه ها یه طلاق دارک براتون تعریف کنم فقط پرهاتون نریزه 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 28778 بازدید | 317 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش مگه دوست راز دوستش و لو میده؟🤣🤣🤣رفیق گل خودمی 🥺😂عاشقت شدم اصلاااا🤣🤣🤣🤣🤣

نه اصلاااا

شماام اصن نگفتی من منظورم کی بووود این یادم میمونههه تو روزای سختتت کنارم بودیی🤣🤣🤣

جوون🤣🤣

الان اینا اینجوری حرف نمیزدن تو اگه دوسم داشتی💔

شک خیلی بده،شک به دلت راه نده،ان شاالله که همچین چیزی نیست

یه چیزی بگم مطمئنم که هست ولی مدرکی برای اثبات ندارم 

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
گاهی وقتا میام خونه مادرم میبینم رو تخت کلا بهم ریختس دستمال کاغذی زیادی مصرف میکنه اصلاح میکنه گاها ...

این خب دختر میاره

چطور میفهمی پسر میاره

جن ده پولی میاره موقعی تو نیستی

التماس دعا
تا قبل این‌نگران بودیم مرده دخترباز نباشه محیط کارش زنونه نباشه. الان باید نگران باشیم محیط کارش مر ...

مردا ذاتا تنوع طلبی وقتی از  زنها سیر بشن و دیگه براشون جذابیتی نداشته باشه و تربیت دینی درستی هم نداشته باشن میرن سمت چیز جدیدی که بهشون لذت جدید بده برا همین میرن سراغ هم‌جنس خودشون...بعد از اونم میرن سراغ حیوانات..

دقیقا راهی که غرب رفته رو ماهم تو ایران داریم میریم خیلی هم خودمون رو با کلاس میدونیم

والا خواهر شوهرمنم همش تو رابطه اسم دوستشم میاره ...سن شوهرمم بالاست.

چی میگه مثلا؟

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
مریض جنسیه.کاش جدا بشه خیلی گناه داره دوستت.این اخر کرمشو میریزه به دوستت .

منم خیلی نگرانشم خیلی تلاش میکنم حمایتش کنم ولی نمیتونه، الانم چند روزه یهویی رابطش با من خیلی کم شد ما صبح بیدار میشدیم تا شب یا تلفنی یا چت ی سره صحبت میکردیم راجب همه چی الان ده روزی میشه حتا ی کلمم حرف نزدیم فقط بهم گفت میخام از گوشی فاصله بگیرم نگرانم نشی و اینا منم بهش فشار نمیارم امیدوارم خوب باشه