یکی از فامیلای همسرم دوسال پیش با یه پسری سنتی ازدواج کردن پسره خیلی موجه بنظر میرسید تا اینکه این خانم متوجه میشه شوهرش با یکی از دوستای صمیمی پسرش بیش از حد راحته مثلا پسره میومده خونه اینا می مونده حتی شب اونجا میخوابیده نمیرفته خونه ش مسافرتا باهاشون میومده از حمومشون استفاده میکرده و........ تا اینکه شوهره یه بار تو حالت سرخوشی لو میده میگه من سالها پیش با فلانی رابطه داشتم یکی از فانتزیام اینکه این هم تو رابطه باشه باهامون و من از دیدن شماها لذت ببرم . این خانم تا میفهمه شوهرش اینجوری سمه میاد درخواست طلاق میده و هرگز لرنمیگرده پیششش . تروخدا با هرکس خواستید ازدواج کنید اول بفهمید از لحاظ روانی و جنسی سالمه یانه همینجوری زن کسی نشید آدم سم کم نیس .
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نه اصلااااشماام اصن نگفتی من منظورم کی بووود این یادم میمونههه تو روزای سختتت کنارم بودیی🤣🤣🤣جوون� ...
بو تهدید میاددد چرا رفیقم🥲🤣🤣🤣🤣🤣🤣
بابا کارم دلی بود برا جبران نکردم سخت نگیر🤣🤣🤣🤣🤣
خیلی خندیدم خدا خیرت بده🤣🤣
خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️https://abzarek.ir/service-p/msg/2038024