2777
2789

چرا مسخره کنه مگه کم داره 😑اگه کسی اینکارو انجام بده قطعا بیشعوره 

و جوابشو هم میگیره

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو روم خیر 

پشت سر هم مهم نیست 

یک جمله هست میگه از پارس سگ های پشت دیوار نترس 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

برای همه پیش اومده 

من باتوجه به شرایط مختلف متفاوت عمل میکنم 

اگر کارم باید پیش بره سکوت میکنم ولی قطعا سکوتم بدون ناراحتی نیست که میدونم خدا خودش حرکتی میزنه

اما نسبت به ادمهای دیگه عیناا مثل خودشون رفتار میکنم 

در مقابل بی احترامی احترام کنی خودت ضرر کردی

چی گفتن شما چه جوابی دادی

مامانم رفته شمال 

دیروز با خالم و زنداییم نشسته بودن

من زنگ زدم مامانم نگو مامانم گذاشته رو ایفون

منم داشتم سر به سر مامانم میذاشتم

شنیدم دارن حرفای منو مسخره میکنن

گفتم مامان گوشی  رو ایفونه؟ چرا؟ چرا بقیه باید صدای صحبت منو بشنون که بخوان اظهار نظر هم بکنن؟

من زنگ زدم با شما صحبت کنم اگر با بقیه کار داشتم به اونا زنگ میزدم 

مامانمم سریع بحثو عوض کرد😂😂😂

البته فک و فامیل ما به این مدلی بودن من عادت دارن

میدونن من رکم حرف نابجا نباید بزنن

امید بذر هویت ماست 💚🌱

آره پیش اومده 

من معمولا اون لحظه چیزی به ذهنم نمیرسه و سکوت میکنم

ولی تو جوابشون رو بده تا دیگه تکرارش نکنن و بدونن ناراحت شدی...

و من برای غم های تو، سراپا آغوشم...💙✨️