2777
2789
عنوان

ناخواسته باردار شدم و اصلا حوصله بچه داری ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 75 پست
تروخدا دیگ آوردیش سقط نکن سقط مثل کردن بچه داخل گوشت چرخ کنه

بابا بچه اش شیش ماهشه درست بخونید بعد چرخ گوشتو روشن کنید😂

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودخواسته هم باردار نمیشم. هععععی خدایا یکی نمیخواد میدی و یکی میخواد نمیدی

منم مشکل داشتم باردار نمی شدم، هنوز نمی دونم چطور این اتفاق افتاده خواسته خداست حتما ولی روحیه ام حسابی داغونه تو خونه

می توانم بگم خیلی دوسش دارم فراتر از حد انتظارتم، آروم و صبوره ولی من توانش رو ندارم کمکی هم ندارم ا ...

تو خود منی اسی 

با این تفاوت که پسرم شدیدا بچه بیقرارو نق نقوعه  شوهرم حتی بخاطر کارش گاها شبم خونه نمیاد 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
بچه شش ماه پیش به.دنیا اومده دوستان

آخه خیلی راحته بگن سقط ...

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
من برای خودمم سوال هنوز چطور باردار شدم چون من تنبلی تخمدان شدید داشتم طوری که بیشتر از یک سال عادت ...

احتمال قوی یهو لاغر شدی

خسته ام از زندگی از مثل زندان بودنش این نمایش درد دارد کارگردان بودنش

ناخواسته چیه عزیزم یعنی شما ببخشید انقدر رک میگم با کاندوم حالا بعد رابطه با قرص ارژانسی حامله شدی هیچ وقت مفهوم ناخواسته نمیفهمم توی این سایت چه بچه های بیگناهی که به وجود امدن اینجوری میگین خدات شکر کن من میشناسم ادمایی که روز شب بخیل بست نذر نیاز هرمناسبت نذری میده که فقط بچه دار بشه

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
عزیزم سقط چیه بچه ش دنیا اومده ۶ ماهشه

فکر کردم شش ماهه بارداره

بخدا ک گناه داره

اون طفلک دیگه پا گذاشته ب این دنیا

میگن بچه فکر میکنه پدر و مادرش خدای اون هستن

و صد حیف ک پدر یا مادر میگن کاش بچم نبود😔

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸