2777
2789
عنوان

ناخواسته باردار شدم و اصلا حوصله بچه داری ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 75 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا درکت میکنم پسر من ۷ ماهشه افسرده شدم ناشکری نمیکنم ی تیکه از وجودمه ولی بچه داریو مادر شدن سخترین کار دنیاس من کلا تصمیمو گرفتم تک فرزندی

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
دیگه شدهاگر حوصله نداری تمومش کن چون مث من بعدا روانی و داغون میشی

عزیزم بچشون دنیا امده

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
دیگه شدهاگر حوصله نداری تمومش کن چون مث من بعدا روانی و داغون میشی

چکار کنه دیگه؟ بچه به دنیا اومده

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

من دوماه بود زایمان کردم ک فهمیدم دوباره باردارم

الان ی بچه یک سال و دوماهه . و یک بچه سه ماهه دارم

شغل دولتی با بیمه داشتم ولی کنار گذاشتم

ببین خواهرجان نمیخوام نصیحتن کنم چون خواهر صدات میکنم و جای پدر و مادرت نیستم

ولی هنر اینه توی سختی ها شکوفه بزنی

ن اینکه جا بزنی و بری سقط کنی

توی گوگل بزن (( کلیپ سقط جنین از زبان جنین)) 

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

می توانم بگم خیلی دوسش دارم فراتر از حد انتظارتم، آروم و صبوره ولی من توانش رو ندارم کمکی هم ندارم از طرفی شوهرمم بیشتر ساعات روز سرکتره من بی اغراق تا ده شب خونه تنهام با بچه ها همه ما عصبی و خسته میشیم...