2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم توروخدا یه راه اسون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 87 پست

بعضی وقتا ما مجبور به زندگی کردن با آدمهایی هستیم که ادمای امنی نیستن ولی چاره ای نیست باید بتونیم تاجای ممکن به لحاظ روحی و ذهنی خودمونو جدا کنیم و خودمونو تغییر بدیم

عزیزم متاسفم واسه خودم و شما بابت همچین خانواده هایی همچین روشی وجود نداره وگرنه من صد بار مرده بود ...

بخدا با این شرایط هیچ حال روحی خوبی نمیمونه همش مقایسه همش‌ تهمت اصلا نمیشه مستقل شدن درس خوندن همش روحیه میخواد😭

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۸

گلم خود کشی راهش نیس 🌹🫂

به حرفاشون اهمیت نده باور کن تو دنیا هیچ کس هیچ کس قدر پدر مادر ادم رو دوست نداره جدی میگم بچه ادم تیکه از وجودشه اگه سخت میگیرن یا درک نمیکنن بخاطر سنشونه و حساسیتشون روت

2805
تموم‌نمیشه واسه من تموم نمیشه همیشه تا بوده همین بوده

عزیزم منم این روزا رو گذروندم 

سعی کن خودت برا خودت مشکل ایجاد نکنی 

اطرافیان ک مهم نیستن اهمیت نده بهشون بالاخره یه روز تو دیگ آنقدر کنار اونا نیسی

سعی کن برا زندگیت درست و خوب تصمیم بگیری 

خوب حتما یکاریشون میکنی انقدر اذیتن .رو اعصابشون نمیری؟ببخشید اینجور میگم ها ولی من اگر روزی بمیرم ی ...

برو بابا حوصله تو یکی رو ندارم از تاپیکم‌برو بیرون انقد عصبیم ک حوصله خودمم ندارم 

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
خوب حتما یکاریشون میکنی انقدر اذیتن .رو اعصابشون نمیری؟ببخشید اینجور میگم ها ولی من اگر روزی بمیرم ی ...

برو بابا حوصله تو یکی رو ندارم از تاپیکم‌برو بیرون انقد عصبیم ک حوصله خودمم ندارم 

بخدا با این شرایط هیچ حال روحی خوبی نمیمونه همش مقایسه همش‌ تهمت اصلا نمیشه مستقل شدن درس خوندن همش ...

اره میفهمم سخته اما باید عزمتو جزم کنی رشته های هنرستان راحته قبولیش خیلی درامدشو بیشتره اونارو برو

اره میفهمم سخته اما باید عزمتو جزم کنی رشته های هنرستان راحته قبولیش خیلی درامدشو بیشتره اونارو برو

تجربیم درسمم خیلی خوب بود ولی انقد مقایسه شدم انقد روحیم خراب شده ک حوصله یدونه کتابم ندارم

منم ت شرایط توعم ولی نکن. تو هم انسانی و حق زندگی داری

واسه توهم اینطورن ک اصلا نمیفهمن هیچی حرف حرف خودشونه مامانت همش باباتو پر میکنه؟بازم یه حرفایی بارت میکنن ک عذاب وجدان بگیری؟؟😭😭

گلم خود کشی راهش نیس 🌹🫂به حرفاشون اهمیت نده باور کن تو دنیا هیچ کس هیچ کس قدر پدر مادر ادم رو دوست ...

بخدا انقد تحت فشارم‌ک دیگ عصبی شدم پرخاشگر شدم دارم میمیرم از دست اینا😭

کاش منم جرات داشتم خودمو میکشتم 

تروخدا واسم دعا کنین مشکلم حل بشه دارم روانی میشم 

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
۱۸

هم سنیم 

درخواست بدم؟ 

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

2810