هیچکس هیچکس هیچکسسسس منو نمیخواد دیگ خستم از این زندگی قلبم داره ایست میکنه خدایا مگ یه ادم چقدر تحمل داره سر هرچیزکوچیکی میپیرن بهم هزارتا حرف و تهمت بهم میزننن یکاری میکنن ک از حرف زدن پشیمون میشم مامانم ک همش اتیش بپا میکنه بابامم همش تهدید میکنه میکشمت میکشمت حرفم بزنم دوتاشون ابرومو میبرن ک بقیه صدبارمکتک بخورن صداشون درنمیاد ب خوابم گیر میدن ب راه رفتنتمگیر میدن ب حرف زدنم گیر میدن گیر ب درککککک یه حرفایی میزنن به ادم ک تا تهههههه وجودم اتیش میگیرم خدایا خستم مامانم انگار نامادریمه همشم حرفشون اینه ک ما نگرانیم ما پدرو مادریم خدایا من نمیخوام وسط این ادما زندگی کنمنمیخواممممممممم😭😭😭😭
امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
بعضی وقتا ما مجبور به زندگی کردن با آدمهایی هستیم که ادمای امنی نیستن ولی چاره ای نیست باید بتونیم تاجای ممکن به لحاظ روحی و ذهنی خودمونو جدا کنیم و خودمونو تغییر بدیم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به حرفاشون اهمیت نده باور کن تو دنیا هیچ کس هیچ کس قدر پدر مادر ادم رو دوست نداره جدی میگم بچه ادم تیکه از وجودشه اگه سخت میگیرن یا درک نمیکنن بخاطر سنشونه و حساسیتشون روت
بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿• تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍. تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱 کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور