2777
2789
عنوان

چقدر بی سواد زیاده تو این سایت😔

2491 بازدید | 133 پست

چرا الکی نسخه میدید دست مردم؟منم ی حرف میزنم میپرید بهم که تو دکتر نیستی و چرا الکی حرف میزنی و ...

واقعا سطح فرهنگ بعضیا زیرِ زیرِ صفره😑😑

نتیجه ای که میگیرم منِ پزشک اینجا حکم بچه ی ابتدایی و کاربرای اینجا حکمِ پروفسور رو دارن 

مرسی که هستید و دلمون رو شاد میکنید😁🤦‍♀️😂

نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک

تو امضات بنویس دکتری

حالا چی گفتی 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه مدرسه ای 

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ محو در تماشای تو بودم لبخندی  زدی جان و جهانم ایستاد💕🙃

دکترایی که دور و بر منن اصصصصلا فرصت اومدن به چنین سایتی رو ندارن،سطح خودتو میاری پایین اگه واقعا دکتری

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

تو امضات بنویس دکتریحالا چی گفتی

نوشتم 

تاپیک قبلی که بودم داشت میگفت به شوهرت این قرصو بده خوابش ببره🤦‍♀️

منم گفتم نده ممکنه بدنش حساسیت داشته باشه واکنش نشون بده 

هیچی دیگه بعدش من شدم بی سواد😂

چندوقت پیش یه کاربری نوشته بود روانشناس هست تو سایت؟ یه کاربری نوشته بله بفرمایید من روانشناسم. رفتم ...

اره زیاد دیدم اتفاقا😁

نوشتم تاپیک قبلی که بودم داشت میگفت به شوهرت این قرصو بده خوابش ببره🤦‍♀️منم گفتم نده ممکنه بدنش حسا ...

وای اون زنه 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️