2777
2789
عنوان

خیلی ادم خشکی هستم

143 بازدید | 13 پست

به خاطر ادمای بدی که دورم بودن روابط اجتماعیم ضعیف شده بود فقط در حد سلام و علیک با بعضیان حرف نمیزدم بعد فهمیدم چقدر باهام دشمن شدن و فکر کردم خودمو میگیرم الان میخوام برم سرکارم نمیدونم چطوری رفتار کنم که هم دشمن نشن هم زیاد به خودشون اجازه ندن دخالت کنن

فاصلتو حفظ کن بشدتتت

بهشون فقط لبخند بزن

بگو بخند و تعریف نکن

کارتو با صبر انجام بده و نذار فکر کنن حجم کارت کمه و وقت اضافه داری وگرنه کار اضافه میریزن سرت

به هیچ وجه تو روی رییست در نیا

بدِ کسیو پیش بقیه نگو

به هیچ عنوان حرف نبر و بیار 

هرکی از یکی پیشت بد گفت بگو بیخیال من نمیشناسمش نمیخوام قاطی حاشیه بشم 

و در آخر باهاشون اصلا صمیمی نشو و بیرون نرو . بذار فاصلت حفظ بشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فاصلتو حفظ کن بشدتتتبهشون فقط لبخند بزنبگو بخند و تعریف نکنکارتو با صبر انجام بده و نذار فکر کنن حجم ...

منابع انسانی شرکت رو مامانم میشناسه دختر عقده ایه مبخوام اشنایی بدم چون احساس کردم رفتارش با من یه طوریه به نظرت اشنایی بدم؟

منابع انسانی شرکت رو مامانم میشناسه دختر عقده ایه مبخوام اشنایی بدم چون احساس کردم رفتارش با من یه ط ...

اره ولی فقط محترمانه و از در اشنایی . صمیمی نشو و همیشه با شونه های صاف و اعتماد بنفس راه برو . 

کنترل کیفیت تو ازمایشگاه نساجی

خب خوبه. با ایشون سر و کار نداری که بخواد احساس رقابت یا ترس بکنه. کارتو انجام بده و چیزایی که بهت گفتم انجام بده. تاکید میکنم با هیچکس گرم نگیر و توی دور هم نشستنا فقط لبخند بزن و در حد جواب دادن حرف بزن. مجلس گرم کن و پر خنده نباش. 

خب خوبه. با ایشون سر و کار نداری که بخواد احساس رقابت یا ترس بکنه. کارتو انجام بده و چیزایی که بهت گ ...

نه بخدا این طورری نیستم قیافم یه طوریه هم فکر میکنن خودمو میگیرم

خب خوبه. با ایشون سر و کار نداری که بخواد احساس رقابت یا ترس بکنه. کارتو انجام بده و چیزایی که بهت گ ...

بخوام مرخصی بگیرم مثلا ساعتی باید از منابع انسانی نامه بگیرم ؟؟؟