2777
2789

عکس نوع جوشمو نمیذارم،شاید یکی حالش بد شه ولی کسی خواست ببینه چقدریه،تو گوگل بزنید جوش کیستیک بزرگ

واقعا عذابه واسم خیلی دکتر رفتم،خیلی قرص و کرم و دارو زدم

مشکل غذایی و ژنتیکی ندارم و تخمدانم کامل سالمه،تنها ایرادم اینه که پوستم شدیدا حساسه یعنی همین که میرم سفر به شهر دیگه اب و هوا نمیسازه یا جنس ملافه و پتو خونه مادربزرگم به پوستم نمیسازه و سریعا خارش،ریزش ابرو میگیرم و جوشای خیلی بزرگ میزنم(یعنی عامل بیرونی هست)

بعد نیتروژنه که نارنجی رنگه برای رفع جوش فوری میزنم،ابرسان میزنم،شوینده میزنم،کرم فقط ضد افتاب مختص پوست چرب میزنم،همچی زیر نظر دکتر،ولی بازم بی فایدست،راکوتانم که موقتی بود واسم:)،بهم گفتن تا ۳۰ـ۴۰ سالگی این جوشا در میاد و خب خیلی جوشای دردناکیه ۳ هفته باید صبر کنم تا از سفتی در بیاد و بعد ازش چرک و خون زیاد خارج میشه🥲

دیگه اگه کسی دکتر خوبی میشناسه یا کسی که تجربمو داشته درمان شده راهنماییم کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای شما چه جوری بود،چطوری خوب شد

من بیشتر رو گونه و چونه بود قرمز بود و دردناک .البته ررا من ربطی به تغییر آب و هوا نداشت . بیشتر هورمونی بود و زمان کرونا به خاطر ماسک زدن. من روتین پوستی مرتب انجام دادم الان تقریبا چهار پنج ساله رعایت میکنم و پوستم خیلی خوب شد. اگه میتونی و چربی خون نداری صبح ناشتا آب قلم بخور خیلی رو پوست و جوش تاثیر داره. گاهی وقتا مشکل از رودس

آنتی بیوتیک نخوردی؟

اونم خوردم ولی خب جز این که بدنم دچار کم ابی شی و معده ام دچار مشکل شه نتیجه خیلی زیادی ندیدم و حالت تهوع میگرفتم بیشتر از راکوتان نتیجه دیدم