2777
2789

معیار کشورای اروپیی اینه ۲۰ تا از  دو رقم اول قدت کم کنی وزنته یعنی ۵۰ 

تو ایران ۱۰ تا که میشه ۶۰

شما الان حد نرمال رد کردید با این حال خودتون میدونین

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم قدم ۱۷۰ الان وزنت چنده؟؟

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

نمیدونم ما ایرانیا توی این دوره هنوز قجری فکر میکنیم.بابا فیلمای خارجی رو نمی بینید همه لاغرن.مگه می ...

خب با اون لباسایی ک اونا میپوشن هیکلشون لاغرم باشه خوبه اما ما با مانتو لاغر باشیم اصلا یه جوریه البته نظر شما محترمه و البته لاغری یعنی سلامتی و فعال بودن ولی از یه جنبه هایی هم خوب نیست

معیار کشورای اروپیی اینه ۲۰ تا از دو رقم اول قدت کم کنی وزنته یعنی ۵۰ تو ایران ۱۰ تا که میشه ۶۰شما ...

معیار اروپایی رو من بیشتر قبول دارم تا وزنم کم بود خیلی سالمتر بودم.الان که زیاد شده حال تحرک هم ندارم

خیلی خوب بودم.کمرم باریک .یه ذره شکم و پهلو نداشتم.خیلی راضی بودم از خودم.

درسته..اندام خیلی بنظر خوب میاد.. اما از نظر علمی مشکل داره. اندام های بدن+ استخوان ها بدون چربی برای قد 170، باید 52 کیلو باشن. پس وقتی کسی 48 کیلو هست: یا استخون بندی خیلی ریزی داره..یا متاسفانه یک جای کار میلنگه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

معیار اروپایی رو من بیشتر قبول دارم تا وزنم کم بود خیلی سالمتر بودم.الان که زیاد شده حال تحرک هم ندا ...

دقیقااا برای همینکه اکثر کشورایی اروپایی خوشتیپ تر هستن 

و این فقط جنبه خوشگلی نداره از لحاظ سلامت بدنی خیلی موثره

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت