2777
2789
عنوان

حیفه توی این جمع نباشی

2194 بازدید | 325 پست

عرض سلام و ادب

سالروز آغاز امامت امام زمان نزدیکه(همین جمعه).

ما هر سال در کانالهای منتظران ظهور و نینی سایت ۳۱۳هزار صلوات گروهی نیت میکنیم و تقدیم به مادر امام زمان میکنیم.برای برآورده شدن حاجات جمع و سلامتی و فرج مولا.

سال گذشته ۸دور ۳۱۳هزارتایی صلوات تکمیل شد.

اکثرا ۱۰۰۰ یا ۳۱۳ صلوات به عهده میگیرند.حساب بفرمایید چه جمعیتی برای هم دعا میکنند.

اگر حاجت دارید،یکبار هم این همصدایی را امتحان بفرمایید.

علمای ما برای برآورده شدن حاجات بزرگ،توسل به حضرت نرجس سلام الله علیها را با قرائت ۳۱۳ یا ۱۰۰۰ صلوات  موثر می دانند.چون ایشان مادر امام زمان هستند و امید هست که سفارش ما را به فرزند بزرگوارشان بکنند.
(حتما خاطره و توصیه ی جذاب آیت الله مجتهدی تهرانی و حجت الاسلام انصاریان را از توسل به حضرت نرجس، در اینترنت مشاهده بفرمایید).

مهلت قرائت صلوات ها تا پایان روز عید بیعت یعنی جمعه.

هر عزیزی مایل به شرکت در طرح هست ،تعداد صلواتی که قرائت میفرمایند را اعلام کند.

تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن...که دوست خود روش بنده پروری داند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۲۰ تا

قبول باشه ان شاءالله.
حاجت روا باشید.
هرسال به لطف خدا و با همت عزیزان چند دور ۳۱۳ هزارتایی صلوات ختم می شود و هزاران نفر همصدا هستند.
با دعوت از دوستان و عزیزانتان به این طرح،  در اجر مضاعفِ نشر این توسل بزرگ سهیم باشید.
قابل دونستید التماس دعا

۳۱۳تا

قبول باشه ان شاءالله.
حاجت روا باشید.
هرسال به لطف خدا و با همت عزیزان چند دور ۳۱۳ هزارتایی صلوات ختم می شود و هزاران نفر همصدا هستند.
با دعوت از دوستان و عزیزانتان به این طرح،  در اجر مضاعفِ نشر این توسل بزرگ سهیم باشید.
قابل دونستید التماس دعا

313

قبول باشه ان شاءالله.
حاجت روا باشید.
قابل دونستید التماس دعا