2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین توروخدا

30 بازدید | 3 پست

من ۷ساله ازدواج کردم ۳سال هم دوست بودیم تواین مدت شوهرم خیلی اذیتم کرد خیلی زیاد 

اومده بهم گفته من اشتباه کردم باهات ازدواج کردم چقدر میگیری از زندگی من بری و من گفتم چجوری برم نمیتونم همینطوری برم بائو تو اقدام کنی برای طلاق گفت صبح میرم و صبح نرفت چیکار کنم واقعا منم نمیتونم هیچوقت کنارم نبود توشرایط سختم درکم نکرد. دوساله هست که بیکاره 

دفعه قبل هم گفت دلم سوخت باهات ازدواج کردم یا خونه پدرت بدبخت بودی حالا من قبل ازدواجم بهترین زندگی رو داشتم.....

شروع کن خودت رو برای جدایی آماده کن،شرایطتت رو بسنج،یه شغل مناسب پیدا کن که ترجیحا برای خودت باشه منظور اینکه یه چیزی رو یاد بگیر،مراقب باش خدایی ناکرده باردار نشی،با یه مشاور درست و حسابی مشورت کن،بحث بی خودی باهاش نکن شروع کن یه راهی پیدا کنی همه جوره روی پای خودت بایستی بعد خانوادت رو هم در جریان بگذار 

شروع کن خودت رو برای جدایی آماده کن،شرایطتت رو بسنج،یه شغل مناسب پیدا کن که ترجیحا برای خودت باشه من ...

من خودم کار دارم از نظر مالی هم هیچ مشکلی ندارم خداروشکر  خانوادمم مطمئنم پشتمم چون تا حدودی خبر دارن فقط برای طلاق این آقا باید اقدام کنه اولین مرحله چیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خدا رو هزار مرتبه شکر

بنظرم اول با یه وکیل زبده مشورت کن بعد خانواده ها رو در جریان بگذارید 

امیدوارم منظور دقیقت رو از اولین مرحله درست برداشت کرده باشم