عاره،من سالهاست درست میکنم
ببین اول خوب بشورشون،بعد بذار تو یه قابلمه بزرگتر از خودش،تا روی قلمها رو آب بریز بذار بجوشه ،وقتی جوشید اون آب رو خالی کن،بذار قلمها یکم سرد بشن،بشورشون و دوباره بریز تو همون قابلمه و آب بریز،تا روی قلمها،
هویج،پیاز،ساقه کرفس،سیر و زردچوبه بریز،بذار تا ده یازده ساعت بجوشن،با شعله کم
خوب ک پختن و آبش سفید شد،بذار سرد بشن،
قلمها رو در بیار و مواد رو از صافی رد کن،تو مرغ خوری بریز و بذار فریزر،بعد چند ساعت در بیار و هر اندازه دوست داری ببر،و بریز تو مشما،هروقت خواستی سوپ یا خورشت بپزی بریز توش عالی میشه👌🏻