2777
2789

عاره،من سالهاست درست میکنم

ببین اول خوب بشورشون،بعد بذار تو یه قابلمه بزرگتر از خودش،تا روی قلمها رو آب بریز بذار بجوشه ،وقتی جوشید اون آب رو خالی کن،بذار قلمها یکم سرد بشن،بشورشون و دوباره بریز تو همون قابلمه و آب بریز،تا روی قلمها،

هویج،پیاز،ساقه کرفس،سیر و زردچوبه بریز،بذار تا ده یازده ساعت بجوشن،با شعله کم

خوب ک پختن و آبش سفید شد،بذار سرد بشن،

قلمها رو در بیار و مواد رو از صافی رد کن،تو مرغ خوری بریز و بذار فریزر،بعد چند ساعت در بیار و هر اندازه دوست داری ببر،و بریز تو مشما،هروقت خواستی سوپ یا خورشت بپزی بریز توش عالی میشه👌🏻

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
عاره،من سالهاست درست میکنمببین اول خوب بشورشون،بعد بذار تو یه قابلمه بزرگتر از خودش،تا روی قلمها رو ...

ممنونم از توضیحات 

چرا اولش یه جوش میدی و میریزی دور ؟؟مگه کثیفه؟

و اینکه چقدر بزارم آبش کشیده شه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم از توضیحات چرا اولش یه جوش میدی و میریزی دور ؟؟مگه کثیفه؟و اینکه چقدر بزارم آبش کشیده شه؟

آره کثیفه،اگه اولش تا لحظه جوش قابلمه رو ببینی یک آب قرمز رنگ و بعدم یه آب بدرنگ تو قابلمه درست میشه ک خوبه بریزی دور،

سوالتونومتوجه نشدم ،ولی اونقدر رو گاز بمونه ک قلمها کاملا ب راحتی از هم باز بشن،اب داخل قابلمه هم سفید بشه

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792