2777
2789

رفتیم رتبه ۱۶🤩🤩🤩 البته از همون دیشب

عالیهههه خیلی خوشالم😁🤩😘

ماشاءالله ماشاءالله بهشون بگید ماشاءاللهههههههههه😃😃😃👌👌❤❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معلونین مون از سالمامون خوش غیرت ترن

میشه لطفا برام دعا کنی تلاش هام بی نتیجه نمونه؟«لا تَيأَس و أَنتَ تَعلَم أنَّ الله دوماً يخلق نوراً جديداً بعد كلِّ ظَلام»نااُميد نشو! وقتى ميدونى خدا هميشه بعد از تاريكى نور جديدی ميسازه.

معلونین مون از سالمامون خوش غیرت ترن

چون همه توانشونو‌میذارن،

اونایی که سالمن غرور برشون داشته

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
حرف منطقی نبود 👩🏻‍🦯

بود

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بود

دایی

اونی ک سالمه داره با کسی مبارزه میکنه ک اونم سالمه

قدرت بدنی هزار برابره 

فشار هزار برابره

تمرین هزار برابره

حالا تهشم بعد این همه تمرین میخورن ب ی غول دیگ 

پس الکی حرف نزن وقتی جای کسی نیستی

من خودم ورزشکارم👌

بِری،آبیِ آسمون سیاه میشه؛🌑 تگ نکنید منو هیچ وقت.. جواب نمیدم✔️

دقیقا

من نمیدونم از کجا باید پیگیری کنم چند روزه اخبار ام ندیدم میشه بگی تو چه رشته هایی چه مدالایی اوردن؟

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂