2777
2789

تا ۷ و نیم صبح بیدار بودم کلا دیشب و نخوابیدم

۷ و نیم خوابیدم و ۹ و نیم بیدار شدم ناهار درست کردم

خونه رو جمع کردم جارو کشیدم ، یکم رقصیدم ، ب گلا آب دادم ، دوباره خوابیدم بیدار شدم فیلم دیدم الانم حدود ۲ ساعته اومدم نی نی سایت 

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گردو هامونو از رو درخت چیدیم زیاد نشد ولی با همسرم بودیم خوش گذشت 

بعدشم نهار درست کردم خوردیم 

خوابیدم بیدار شدم دوش گرفتم لباس انداختم تو لباسشویی جارو کشیدم شام درست کردم خوردیم بعدش دخترعموم زنگ زد جمع دخترونه با دخترعموهامه بیا رفتم یکی دوساعت رفتم اونجا اومدم فردا امتحان دارم میخوام بخونم الان😁

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

صبح با یکی از دوست‌هام دو ساعتی درس خوندیم و تست زدیم، یکم کارهای خونه و بعد دوباره با همسرم درس خوندیم و چند ساعتی تست زدم تا آخر شب. کنکوری نیستم، آزمون زبان دارم و روتین زندگیم این چند ماهه درس خوندنه فقط

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

رفتم سرکار بعدش رفتم یکم خرید واسه خونه کردم، اومدم به خونه و اتاقم رسیدم و یکم مرتب کردم، لباسای نشسته رو گذاشتم تو ماشین بعد شام درست کردم اخرشم یه دعوای حسابی با یه ادم زبون نفهم کردم که از همون لحظه تا همین الان سردرد دارم

الانم میخوام برم پدرخوانده ببینم بلکه خوابم ببره

“غرق شدگانیم؛ در اندیشه و اندوه”☁️🌞💬                    Trying to survive🧘🏼‍♀️🦋

صبح ساعت ۴ بیدار شدم

صبحونه آماده کردم رفتم کوه

تا رسیدم اون بالا ساعت ۶ شده بود، جات خالی صبحونه رو اونجا زدم.

بعد برگشتم خونه بساط کباب رو آماده کردم برا نهار رفتم طبیعت.

عصر تا شبم تو بازار گشتم.

الآنم دراز کشیدم و دارم فک میکنم چی میشد اگه همه اینایی که گفتم واقعی می‌بود و من انقد گشا د بازی در نمی آوردم!🥲

نظافت خونه  و اشپزی 

حمام 

فيلم درون و بیرون ۲ رو دیدم

به خانواده هایی که نوجوان سن ۱۳ به بالا دارند توصیه میکنم باهمدیگه ببینید 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
بچه نداری ؟؟؟

نه مجردم😆

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

کارای خونه ،با بچه ها صبحونه خوردیم

ناهار رو از شب قبل بار گذاشته بودم ،اشپزخونه رو شستم،خونه رو جارو زدم ،حموم کردم ، ورزش کردم

بعد ناهار رفتیم بازار یکم خرید کردیم بستنی خوردیم

،اومدم خونه شام درست کردم ،الانم که بیدارم داشتم تمیز کاری میکردم ،یخچال ،اشپزخونه و یکی از کابینت ها رو ریختم شستم دوباره چیدم الانم دارم میمیرم از کمر درد ولی راضیم چون فردا کاری ندارم😅

کارای خونه ،با بچه ها صبحونه خوردیم ناهار رو از شب قبل بار گذاشته بودم ،اشپزخونه رو شستم،خونه رو جار ...

خسته نباشییییییی🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

چون معمولا شبا تا صب بیدارم تا ساعت ۱۱ خواب بودم 

بعد پاشدم چای گذاشتم رفتم حموم دوش گرفتم 

اومدم صبحانه بچه هارو دادم 

بعدش وقت لیزر داشتم رفتم 

بعد رفتم آرایشگاه وکس و ابرو انجام دادم 

بعد برا ناهار پیتزا گرفتم با بچها خوردیم 

بعد کارهای خونه رو انجام دادم چون دوست شوهرم برای شب نشینی میخاستن بیان خونمون 

کیک پختم و بعدم اومدم بخوابم ولی خوابم نمیبره از غصه و فکر و خیال 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤