بفرمایید بپرسید از برند ارایشی و لوازم ارایش و ...💄
**این تاپیک برعکس تاپیک های قبلم مخصوص روتین پوستی نیست لطفا روتین کامل پوستی نپرسید ولی اگه سوال کوتاه برای پوستتون هم داشتید بپرسین🙏💕
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
ی مرطوب کننده ای ابرسانی چیزی برا دور چشم بگین چروک شده لطفا
کرم دور چشم لورال عالیه.
گارنیر هم خوبه برای آبرسانی دور چشم و جلوگیری از تیرگی
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم جفتمونیم فقط بیا ب خودم مشاوره بده😁کدومش خوبه برا این چروکه ابرسان یا مرطوب کننده
چشم هر سوالی داشتین بفرمایید درخدمتم❤️
هر دو آبرسانی میکنن دور چشم رو
برای چروک لورال و ژنوبایوتیک بهتره
دقیقا 👌البته دور چشمش برای تیرگی زیاد خوب نیست ولی برای جلوگیری از چروک خوبه
ابرسان سینره خوبه خیلی قوی نیست ولی خوبه بیشتر مرطوب کننده هست تا ابرسان .
لیفت پریم برای جلوگیری از چروک پوست خوبه ابرسان هم هست پوست رو سفت میکنه چند دوره باید استفاده کنید تا تاثیر ببینید