2777
2789

پسرم یه مقدار مشکل ارتباط گرفتن با افراد رو داره، ولی به شدت  باهوش و هوش موسیقی و ریاضی و حفظیات خیلی خوبی داره بیشتر از 10 سوره قران حفظه و از هر خواننده ای کهع بگی برات شعر می خونه. مفاهیم ریاضی رو کامل بلده، کتاب سبز و صورتی جامع پیش دبستانی انتشاارت خیلی سبز رو تابستون باهاش کار کردم و امسال پیش 2 هست، تابستون هم توی مهدی که قراره بره، کلاس رفتف مطمئن هستم بدون من نمی مونه مهد. پارسال هم نموند. ولی یک ساله بازی درمانی می ره، من هم شاغل هستم و دورکار، پارسال کلا شب ها بیدار می موندم و کار می رکدم تا روزها باهاش برم. می دونم خیبلی راه سختیه، ولی ارامش عجیبی دارم. حس می کنم یه نیروی غیبی داره کمکم می کنه اصلا استرسی که پارسال داشتم رو ندارم. 

می شه شما هم برام دعا کنید و اگه تجربه ای داشتید بهم بگین؟

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟

اصلا کلی ذوق دارم براش، کیف خریدم، ظرف تغذیه یه جورایی حتی می تونم بگم خوشحالم (پسرم یک سال پیش علایم شبه اتیسم داشت ولی خداروشکر با بازی درمانی مداوم و تلاش های خیلی زیاد من و کلاس های مختلف، فوق العاده پیشرفت کرده)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خجالتی هستخوب میشه نگران نباشمدرسه خوب بره کلاس ورزش نمیرهبه ورزش هم اهمیت بده یک رشته ورزشی بلد باش ...

بله تابستون کلاس بازی ورزش و ریتم و گیم توی مهدشون رفت. 

هم حرکات ریتمیکش خیلی خوبه هم تعادلش.

اصلا کلی ذوق دارم براش، کیف خریدم، ظرف تغذیه یه جورایی حتی می تونم بگم خوشحالم (پسرم یک سال پیش علای ...

ای جانممم مبارکش باشه 

چند سالشه؟

منم دخترم رو دوست دارم امسال بفرستم مهد هنوز خرید نکردم شمام برا من دعا کن 

ای جانممم مبارکش باشه چند سالشه؟منم دخترم رو دوست دارم امسال بفرستم مهد هنوز خرید نکردم شمام برا من ...

پیش 2 هست، پارسال  پیش 1 بود، ولی خیلی نگرانش ببودم، خیلی استرس داشتم ولی امسال خیلی بهترم خداروشکر. خودش که خیلی ذوق داره، همیش می گه بریم پیش کلاس خاله الهه، آخ جون تیپ آبی بزنم برم پیش خاله الهه. عاشق خاله الهشه.

خوب میشه عزیزم 

جسارت نباشه چون دو مورد از بچه های نزدیکانم مشکل ارتباطی دارن میپرسم تو دوران بارداری یا بعدش نگرانی یا مشکل روحی نداشتی؟ عصبی نیستی؟ یا مشکل ژنتیکی نیست؟

اینو چون چند مورد از نزدیکانم این مشکلاتو داشتن و من از سیر تا پیاز زندگیشون از اول بارداری خبر دارم میگم توروخدا درربهترین حالت خودتون باردار شید و بچه رو پرورش بدید در غیر اینصورت باردار نشید وقتی شرایط مهیا نبود تجربه های عجیبی دیدم ازش