2777
2789

اسم برنامه:my study Roomن برنامه خیلییی عالیه و تک تک قابلیت هاش تو رو سمت خودش میکشونه من خودم مدرسم تموم شده و دلم میسوزه که دیگه نمیتونم از استفاده کنم پس به شما معرفی میکنم

قابلیت ها: 

هوش مصنوعی: که تمام سوالاتت را چه درسی چه غیر درسی جواب میدهد

تصویر آینده: هر چه بیشتر درس بخوانی تصویر آینده تو را بهتر نشان میدهد 

تخته گچی: تخته ای که هر روز جمله انگیزشی روی آن تمدید میشود که حتی خودتان هم میتوانید روی آن متن بنویسید

قابلیت گروه: می توانید در گروه ها عضو شوید و خودتان گروه بزنید که همچنین اگر عضو هم گروهییتان درس بخواند به شما نشان میدهد

قابلیت پارتنر یاب: سن استان و شهر و جنسیت مورد نظر پارتنر را وارد کنید تا مشخصات را بدهد جالبه🤣

تهیه معلم خصوصی و مشاور 

مسابقه بین تو و دوستات: میتونید از بخش خاصی مسابقه ای با دوست برگزار کنی که هر کس بیشتر درس بخواند سکه ای به او تعلق میگیرد 

قفل برنامه مزاحم: قفل برنامه هایی مثل اینستا و..  که مزاحم درس میشود 

برنامه روزانه و هفتگی

قطع وای فای و گذاشتن محدودیت

میانگین ماهانه سالانه هفتگی و.. 

گلدان جادویی: گلدانی که با خواندن درس یک برگ به برگ هایش اضافه میشود

سطح بندی: با درس خواندن سطح تو بالاتر میرود و اگر سطح تو بالا رود به تو سکه میدهد

موسیقی ملایم: حین استفاده از برنامه قسمتی وجود دارد که میتوانید موسیقی ملایم گوش دهید و یا صدای طبیعت آبشار و.. 

زمان خواب: زمانی که میخواهید بخوابید را تنظیم کنید و بخوابید فردا میتوانید ببینید چند ساعت خوابید

تکنیک پدورومو(نمیدونم درست نوشتم یا نه) 

علاوه بر ثبت درس خواندن میتواند ثبت کنید چقد بازی میکنید چقدر کار میکنید و چقدر به کلاس میروید🌿✨🫂

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم فیلیمو مدرسه رو معرفی میکنم خوب درس میدن

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

مایلی در حیطه فروش محصولات پوست و مو فعالیت داشته باشی در خدمتم

در هر جا هر مکان پاره وقت

آموزش فروش کلاس انگیزشی بدون سرمایه آموزش محصولات و شناخت پوستی و مو پشتیبانی همیشگی

و جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه+با تخفیفات پلکانی ماهانه

اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی در خدمتم

@trustisho روبیکا

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی