2777
2789
عنوان

مامانای بچه های کلاس اولی بیان اینجا دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13079 بازدید | 376 پست

سلام پسر منم کلاس اولیه

گروه تل گرام دارید؟؟

اگر دوست دارین همچون سابق یکی از اعضای خیرخواه خیریه مردمی و خودگردان ما باشید لطفا به گروه بنیاد نیکوکاری راه ماندگار وارد بشین . یه گروه سرشار از مهر و محبت وصف نشدنی با کلی عکس و سند از فعالیتهامون : به این شماره پیغام بدین تا در گروه ادتون کنم 09156110375

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام .منم پسر کلاس اولی دارم

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم .خدایاشکرت.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.دختر نازم میمیرم برات روزی هزار بار.فدای خنده هات  شیرین عسلم .پرنسس الان ۶ سالشه .کاش خدا یه دونه آبجی بهش بده آمین  
سلام پسر من رفته چطور مگه

ممنون جواب دادی

چند ترم رفته؟با مدرسه و ریاضیش مشکلی نداره؟

آروین هم داره میره...الان kg2 هستن...یه مشاور تحصیلی بهم گفت کار اشتباهی کردی و مدرسه دچار مشکل میشه و زود قطع کن این کلاسارو 😔

❤بزرگترین اقیانوس جهان آرام نام دارد...آرام باش تا بزرگترین شوی❤
ممنون جواب دادی چند ترم رفته؟با مدرسه و ریاضیش مشکلی نداره؟ آروین هم داره میره...الان kg2 هستن. ...

نه اصلا مشکل نداره اتفاقا خیلی راحت حل می کنه🙄

دنیا اونقدرها جدی نیست   
آروین پیش دبستانیه و الان kg2 ممنون خانمی...موفق باشی...امیدوارم با مدرسه تذاخل پیدا نکنه این آموزش ...

فعلا که من راضیم حالا میشه توضیح بدید چرا اون کارشناس موافق چرتکه نبود

دلایلش چی بود

دنیا اونقدرها جدی نیست   
فعلا که من راضیم حالا میشه توضیح بدید چرا اون کارشناس موافق چرتکه نبود دلایلش چی بود

میگفت این بچه ها فقط جواب آخر رو به دست میارن و راه حل رو یاد نمیگیرن...و با مدرسه دچار مشکل میشن...منظورش ضرب و تقسیم و بقیه موارد بود...نه جمع و تفریق

❤بزرگترین اقیانوس جهان آرام نام دارد...آرام باش تا بزرگترین شوی❤