2777
2789

خشک و نمیدونم ولی من پوستم خیلی چربه هم پنکیک استفاده کردم هم cc کرم دومی رو بیشتر دوست داشتم

واسه پوست خشک بی بی کرم خوبه 

جهنمی ساخته به وسعت تمام تاریخ، بر منبرش نشسته و از بهشت میگوید...#☀🦁⚔️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کرم پودر واسه پوست خشک قشنگتره

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
2804
حس میکنم کرم پودر میزنم پوستم خفه میشه

اگه پوستت خوبه لک و جای جوش نداری خب فقط ضد افتاب بزن کرم و بذار واسه مهمونیا

جهنمی ساخته به وسعت تمام تاریخ، بر منبرش نشسته و از بهشت میگوید...#☀🦁⚔️
حس میکنم کرم پودر میزنم پوستم خفه میشه

ببین کلا از کرم پودر استفاده نکنی ک خیلی بهتره

بجاشBBکرم وCCکرم و ضدافتاب رنگی استفاده کنی

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
ببین کلا از کرم پودر استفاده نکنی ک خیلی بهترهبجاشBBکرم وCCکرم و ضدافتاب رنگی استفاده کنی

اره ضدافتاب رو همیشه میزنم اصلا بدون ضدافتاب بیرون نمیرم 

ولی چرب میشه صورتم بیرون عرق میکنم

اره ضدافتاب رو همیشه میزنم اصلا بدون ضدافتاب بیرون نمیرم ولی چرب میشه صورتم بیرون عرق میکنم

پودر فیکس بزن روش دیگه عرق نمیکنه کرمت

2809