2777
2789

با یه بچه سه ساله روزی فقط ۱۵۰ تومن دارم برای نهار و شام و صبحانه و میان وعده

چی درست کنم که بچه سوتغذیه نگیره

درآمدمون همینه بیشتر از این نیس

همسرم کارگره اجاره ایم

خودش برای هیچ کدوم وعده ها خانه نیس

فقط من و بچه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا .کوکو بادمجون ، سیب زمینی ، کدو . چون تخم مرغ داره مفیده براش. 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

یه روزشو مرغ بگیر یه مرغ کوچیک یا یه رون و سینه فقط.

روز بعدش یکم گوشت چرخ کرده اندازه مثلا ۵۰ تومن واسش درست کن بخوره واسه خودتم یه سویا وماکارونی بگیر.

یا مثلا اگه برنج داری استانبولی با رب فقط درست کن که سیب زمینی و پیازم نخای بریزی توش.

مگه عزیزم یارانه ندارین؟؟؟؟؟؟

فقط برای امروز خرید کن همه چیو کم بگیر دونه دونه بخر مقدار اون وعده‌ای که می‌خوای بخوری بخر ۵۰ تومن میوه ۵۰ تومن گوشت ۵۰ تومن خشکبار اگه خواستی بگیری بشمر بگیر مثلاً ۱۲ تا دونه گردو بگیر روزی یه دونه یا دوتا با پنیر بخوریم مثلاً بادوم و اینا رو بشمر هر روز بخورین ولی کم بخورین تازه اینجوری پول هم اضافه میاری موز از این شیر موزیا بگیرین داخلشون سالمه ولی پوستش سیاهه یا اینکه مثلاً یکم لک داره میوه ارزون بگیرین شیر موز درست کن شیر از لبنیاتی بگیر حریر بادوم ا چند تا دونه بادوم می‌تونی حریر بادوم درست کنی و غیره

اخه این چ رسمیه طرف  از صببح میره سر کار زحمت میکشه بعد باید اینجوری خانواده تو تنگنا باشه جسارت منو ببخشید من برای شما ی پیام دارم البته عمومی نگم بهتره خواهر من  لطف کن جواب بده ممنون 

کیک و پنکیک خودت درست کن گردو با پوست بخر آسیاب کن بریز تو پنکیکش ، اصلا هله هوله از بیرون نخر ، هم گرونه هم بی خاصیت ، بجاش خرما بگیر ارزون با گزدو اوپک درست کن بده ، گردو با پوست بخر خودت مغز کن که ارزون‌تر شه ، شیر بخر فله خودت ماست درست کن ،

مرغ بگیر  دو سانت خورد کن تو خورشت بزنی تو ماکارونی تو استانبولی تو غذاهای دیگه می‌تونی بزنی با سینش می‌تونی جوجه کباب یا با کوبیده مرغ درست کنی گوشت مرغ رو خرد کن به عنوان گوشت خورشتی استفاده کن از حبوبات تو غذا استفاده کن برای اینکه رب رب کمتر مصرف بشه تو آب ماکارونی یا استانبولی یکم زردچوبه بریز تا رنگ بگیره و رب کمتر مصرف بشه روغنو با قاشق بشمر تو غذا بریز یه شیشه روغن زیتون بگیر هر وقت خواستی تخم مرغ بپزی یه قاشق برای دو تا تخم مرغ استفاده کنی تا چند ماه روغنو داری و غیره

من دفعه پیش بازار بودم ،میوه های نسبتا خوب توی صندوق یود با قیمت کمتر ،خجالت نکش از اونا بخر ،،برنج مثلا خورده بخر که کمتر. بشه ، خرمای خشک بخر آسیاب کن با کمی پودر تارگیل ،اینارا بش بده بخوره ر

2810