2777
2789
عنوان

کامنت هاتونو شوهرم میخواد بخونه بگین حق با کدوممونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9340 بازدید | 244 پست
خب فقط همون مغازتون رو بدید..بعد شما میگی ۲۵۰ میلیون کلا بدهی دارین، ۶ واحد هم مال خودتونه ، این مبل ...

همشو دادیم اجاره 

مغازه خالیه ک من میگم اونو بده رهن بعد پولشو بده ب قرضاش

برادرشوهرم خودش خونه داره....دقیقا هرچیزی تو وقتش خوبه من دوس ندارم با دعوا و مرافعه برم خونم دوس دا ...

به نظرم چند سال هم ارامش داشتی دوتا بچه اوردی وگرنه مستاجر بودی و مادرشوهرت حمایت نمیکرد شوهرت خوب نبود به این چیزا فکر نمیکردی برو خدا شکر کن .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفم اینو میگم اما شوهرت فقط بفکر خودشه اگ براش مهم بودی انق بهونه جور نمیکرد وقتی خودتون خونه دارید دیگ چرا اونجا بمونید شوهرت وابسته ب خانوادشه و حق با توعه بعنوان کسی ک تو شرایط مشابه شمام اینو میگم ک اگ شوهرم ی خونه از خودش داشت و برای این خونه زحمت نمیکشید و خرج نمیکرد بلافاصله میرفتیم

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
مغازه کارش چی بوده قبلا ؟ نمیشه که مغازه رو هر بار ادم به یه کار رهن بده که اونجوری دیگه کسی سمت مغا ...

مغازه خالیه توشو وسایل گذاشته انگار بهانشه جابه جا کردن چهار تا تیکه وسیله و اوردنش به خونه الان که چیزی نیست (میگه از اینجا برن ،مادر شوهره رهن نمیده خونشونو)

تازه مغازه رهنشم بیشتره مشکلاتشون راحتتر حل میشه 

خلاصه اینکه دستش تو پرداخت بدهی بسته نیست که لنگ رهن خونه باشه 

وگرنه بدهی به همه چی الویت داره ولی وقتی میتونه و نمیکنه یعنی داره همون قضیه بند ناف دنبال میکنه 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

شوهرت مثل شوهر من تا آخر عمر دبه میکنه..مستقل نمیشه،چون از مستقل بودن می‌ترسهفکر میکنه در نبودش تو خ ...

ن بابا دختر

من بیچاره تر از این حرفام 

اینجا غریبم هیچکیو اینجا ندارم

تک و تنها

یه بهونه دیگه شوهرم اینه ک مامانم اینجا هست تو تنها نمیمونی ، کمک حالته و ....

مغازه کارش چی بوده قبلا ؟ نمیشه که مغازه رو هر بار ادم به یه کار رهن بده که اونجوری دیگه کسی سمت مغا ...

بعد استارتر میگه شوهره تعصبین و بد قولم هستن 

احتمالا به خاطر تعصب بی جا نمیخواد مستقل شن و قولاشم که همه پوچ

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

منم دوس دارم خونه ی مستقل زندگی کنم. مگه آدم چقدر عمر میکنه؟ اگه خونه نداشتین و مجبور بودین برین مستاجری خب ارزش نداشت ولی وقتی خودتون تمکن مالی دارین شما بعنوان یک زن حق داری خونه ی خودت زندگی کنی. این آقایون اگه خودشونو بزارن جای ما زنها یک لحظه هم نمیتونن خودشونو تحمل کنن! همین ماهاییم که باهاشون می‌سازیم. 😌

ببین همه اینایی ک گفتی ، تک ب تک ، توی زندگی من وجود دارهالخصوص اینکه باید در همه شرایط راضی نگهشون ...

وایییی چقدر بد ناراحتت شدم 

خب از اون شش طبقه پنج طبقشو بده رهن یه طبقشو خودت بشین

یعنی اصلا باشوهرت تنهایی سفر نکردی؟

به نظرم چند سال هم ارامش داشتی دوتا بچه اوردی وگرنه مستاجر بودی و مادرشوهرت حمایت نمیکرد شوهرت خوب ن ...

عزیزم امسال دقیقا همسر من برای اجاره خونه ۳۰۰میلیون کسری داشت...منزل پدری ایشون خالی بود..با سه فرزند به ما خونه برای اجاره نمیدادن..مادر ایشون بسیار خانم محترمی هستند..اما حاضر نشد آرامش من بهم بزنه و بریم اونجا ساکن باشیم...با قرض تونستیم پول پیش جور کنیم..در حال حاضر شرایط مالی سختی میگذرونیم اما هر سختی بد نیست .‌بعضی سختی ها باعث پیشرفت میشن‌..همسر شما بهانه میگیره..مغازه داره اجاره نمیده ایشون بسیار خودخواه هستن

در ضمن آدم با مادر خودش ب مشکل میخوره ..و اختلاف نظرهایی داره...مطمعنا با مادرشوهر این مورد بیشتر..هر چند محترم باشند

من یک مادر ۴۶ ساله ام پس میتونم بهت بگم پسرم

پسرم این راهی که شما داری میری اشتباهه...مستقل زندگی کردن حق مسلمه یک زنه....من بر خلاف میلم ۲۱ ساله با خانواده ی شوهر زندگی میکنم..اول هم قبول نکردم قرارشد شوهرم برام خونه اجاره کنه..به من التماس کرد ،گفت بخاطر من..پدرم بی عرضس.بی غیرته.بی مسعولیته.من اگه از خانوادم جدا بشم..قراره چه بلایی سر خانوادم بیاد..منم گفتم.من دوستت دارم..زندگیمو دوست دارم،چه فرقی میکنه کجا زندگی کنیم..بماند که پدر شوهرم چقدر پولداره...وضع مالی شوهرم خیلی خوبه اگه اراده کنه همین امشب ی خونه ی مناسب می‌گیره....خلاصه۱۸_۱۹سال با خانواده ی شوهر خوب بودم،احترام گذاشتم..همه کار براشون کردم...۲ سال پیش ی دعوای حسابی کردیم سر مسئله ای والان ۲ ساله با هن قهریم.حتی بچهامم دیگه نمیرن خونشون...حالم ازشون بهم میخوره...آرزوی مرگشون دارم...من الان یک همسر،،یک مادرپر از استرس و افسرده ام.حوصله ندارم.حس میکنم شوهرم تو زندگی بهم بها نداد که مستقل بشیم.دیگه دوست ندارم بخودم برسم کلا سرد شدم..فقط دارم زندگی میکنم.....مرده ی متحرک

دوست داری خانومت چند سال دیگه اینطوری بشه

زندگیتو جدا کن...بعد میبینی چقدر زندگی شیرینه