2777
2789
عنوان

کامنت هاتونو شوهرم میخواد بخونه بگین حق با کدوممونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9340 بازدید | 244 پست

۶سال همسرتون به شما احترام گذاشت پای انتخاب شما و خواست شما موند.‌‌حق ایشون خونه مستقل و جدا داشته باشه...برای کسی که آپارتمان میسازه ..فکر نمیکنم ۲۵۰میلیون پولی باشه و حقیقتا شما هم‌میدونید دارید بهانه میارید‌...حق با شماست خانم..امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته

اسی جان ، هم شما حق داری هم آقا..به هر حال بدهی باید پرداخت بشه و بهتره که واسه سال بعد نمونه.حقّ مردم زایل میشه.ان شاءاللّه که همه چیز درست بشه.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش برای خودمونههمشم داده مستاجرالان دقیقا همون واحدی ک از اول واسه خودمون انتخاب کردیم خالیه

نمیدونم چی بگم والا

ولی آدم ترجیح میده توی خونه خودش باشه واقعا

مخاطبم خودتی، هر چی بیشتر بمونین بازم شوهرت میگه یه مدت دیگه به یه بهونه دیگه 

https://daigo.ir/secret/4475326302

چ همسر قد بیخودی داری

داره بهانه میاره احتمالا قصدش اینه اصلا شما رو جا ب جا نکنه

ب خدا هر مردی آرزوشه خونه ی مستقل داشته باشه خانومش تو آسایش وراحتی باشه

حتما کامنت منو نشونش بده

بیچاره تو خودت مردی واس خودتم بهتر میشه از اون لحاظا

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

از آدمایی ک پول و ملک جمع میکنن ولی استفاده نمیکنن بدم میاد تو الان باید ملکه باشی تو پنت هوس بشینی نکه با مادرشوهر!!!!شوهرت کشته مرده پوله این همه ملک لنگ ۲۵۰ تفففف تو این خساست تف امیدورام بخونه بگوش مرده هات چیزی نبردن نخوری بقیه بعد تو میخورن 

ضمن اینکه من همه چیز اون واحد رو ، سرامیک و کابینت و کمد دیواری و بین کابینتی و ... با شوق و ذوق انت ...

فقط شوهرت اینو بدونه که هرچی زحمت داره میکشه رای شما هیچکدومش بدرد نمیخوره اگه حتی برای لحظه ای بفکر آرامش رو ح وروانت نیست .

مثل همسرمن نباشه که به بهانه قرض و بدهی عمر و جونییمون در انواع ناراحتی ها رفت حالا پول هست خونه بهترین ماشین ولی اون ذوق وشوق اول نیست 🥲

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
خواهش میکنم بگین اگر جای من بودین دقیقاچیکار میکردین

واقعا چرا انقده اصرار به جا به جایی داری ؟ دلیلت چیه ؟ قاعدتا شما با توجه به بدهی نباید بری خونه جدید اصرارت به جا نیست وقتی خونه الانت اوکیه یا مادرشوهرت اینها خوبن مشکلی ندارید 

من فکر میکنم چون شما شوهرت از اول بدون هماهنگیت رفته این خونه الانتو اوکی کرده برا زندگی اینجوری اصرار به رفتن داری !  بعدم با نوزاد کوچیکپکحا بری اسباب کشی !؟ بزار بدهی بدید بعد جم کن برو مغازه رهن دادنم الکی که نیست

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خب وقتی شوهرتون بدهی دارن چی میشه یه سال دیگه هم صبر کنید از شوهرت قول بگیر که سال دیگه حتماااااا بر ...

خیلی از این قولا گرفتم

قول های الکی و پوچ

ک سر وقتش دبه میکنه و این منم ک ناراحت میشم

برادر من شما دارین زحمت میکشین واسه چی؟! به جز فراهم کردن آرامش خانوم و بچه هاتونه؟ مادرتون هم که تنها نیستن و داداشتون کنارشون هستن...این همه سال خانوم شما مدارا کردن و موندن حالا نوبت شماست قدمی برای شادی خانوادتون بردارین...

من همیشه فکر میکردم مردا از سر نداری و بی پولی زن و بچه شونو تو مضیقه و فشار میزارن

الان نمیتونم درک کنم کسی که شش واحد اپارتمان داره چرا هنوز باید با مادرشوهرش زندگی کنه 

اونم مادرشوهری که یه پسر مجرد تو خونه داره و تنها نیست.

شاید برادرشون بخواد ازدواج کنه،زودتر خونه مامان رو خالی کنید تا ایشون فکری به حال خودش بکنه.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️