2777
2789
عنوان

کامنت هاتونو شوهرم میخواد بخونه بگین حق با کدوممونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9340 بازدید | 244 پست
اقا عمران حیااا کن

نی نی سایتو رها کن🤣🤣

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم                    پاینده ایران✌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با کله متن کاری ندارم 

ولی وقتی از قبل شرایط شوهرو می‌دونی و ازدواج میکنیم یعنی خودتو برا هر چیزی آماده کردی

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

آقا عمران قبل ورودت یه یالله میگفتی همه بدون روسری نشستن خانما

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم                    پاینده ایران✌🏻

آقای شوهر مگه میدونه جنگه که هی داری بهانه میاری؟مگه زندگی مشترک نگفتن،این کارا چیه،لطفا با دروغ و وعده الکی پایه های زندگیتونو لرزان نکنید،خانمتون باامید  باشما ازدواج کرده،لطفا ایشون رو هم درنظر بگیرید

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

عمران واقعا خری یا خودتو زدی به بیشعوری

مرد باش یکم

دنیای آرزوهای منم مثل کاربر( منظومه چشمام) تو چشمای هیز تو نیست پس خجالت بکش جمع کن خودتو کاربریممه دست دونفره پس گو اوی

من اگه جات بودم همون ۶ سال پیش دهن شوهرمو جر میدادم 

و تامام 😁

عزیزم وقتی اومده بود خواستگاری باید خیلی قاطعانه میگفتی خیررمن زندگی مستقل میخوام نه زیر سایه مادرشوهر 

الانم اصلا کوتاه نیا

چه شوهر پرووووویی داری والا

اولا به همسرت بگو مرد و حرفش رو حرفش وایسته دوما پول درمیاره برای رفاه شما و بچه اش پس وسایل مغازه خالی کنه بده رهن مشکلشون حل کنن شما برید خونه مستقل سوما اگر مردی رو حرفش نیست و پی رفاه شما نیست و نظرشما براش مهم نیست و بچه ننه است باید درمورد آینده باهاش خیلی فکر کرد  

در ضمن شوهرت جنبه کوتاه اومدن و کمک نداره دیگه نکن

اقاي،خانوم اسي بعضي وقتا ما خانوما ذوق خونه داريم و ميخواييم طعم ارامش و استقلال رو بچشيم لطفا تا ذوق خانومتون كور نشده و ارامش روانش بهم نريخته با خواستش موافقت كنين واقعا حال اكثر ما خانوما با خونمون خوبه پناهگاه ارامش اكثر ما خانوما داشتن خونه ي باب ميلمون هست ،بعضي وقتا شما اقايون بايد كميت رو فداي كيفيت خواسته خانومتون كنين منظورم پول اضافي جمع كردن هستش من خودم الان تو شرايط خانوم شما هستم و بشدت در عذاب ولي خدا رو شكر همسرم موافقت كردن با خواسته ي من ولي خب يكم كار ما زمانبره بخاطر برخي مسائل

از همه بیشتر من درکت می کنم

وقتی یکی تا خرخره پولداره ولی برای نزدیکترین فرد خونواده از پولش نمی گذره 

خیلی دیگه داری اذیت می کنی شوهرش😡😡😡 هر آدمی ی صبری داری تا صبرش تموم نشده به خواسته هاش رسیدگی کن