2777
2789
عنوان

جنایت مادرم

447 بازدید | 35 پست

یادمه بچه تر ک بودم به مامانم هیولا میگفتم

الان دیگ ۱۸ سالمه هنوزم برام همونع هنوزم منفوره

هنوزم مادر نیست

هنوزم فقط مادر من نیست

کاش یا به دنیا نمیومدم یا خانوادم این نبود

خدایا منو خودت رها کن از دستش

ازش متنفرم

بمیرمم واقعا گله ای ندارم ۱۸ ساله بی مادری کشیدم

انگار زن بابا بوده بیشتر تا مادر

خدایا تو میبینی اصن؟

ولگرد خیابونی

ول

بیصحاب

کثیف کثافت

چقد دیگ حرف بهم زد درحالی ک لایقشون نبودم

خدایا اگه وجود داری میبخشی همچین ادمیو؟

بچه ها چیکار کنم دیگ بریدمممممم 

اصن نمیدونم مادر داشتن چه شکلیه

مادرا دوستامو میبینم عمه هام و خاله هامو با بچه هاشون میبینم همه خوبن ولی من و مامانم اینگار هوویم

خیلی بده باهام

خودشم میگ مقصری تو همه چیز میگ اگ تو مقصر نیستی چرا فقط به تو گیر میدم به اون خواهرت نمیگم

بگم خود درگیری؟

بگم مشکلت فقط بامنه؟

اصن دیگ نمیدونمممم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
منم همین مشکلو با پدرم دارمخدایا ببرش بکشش نمیخوامشاگه این کارما کاراشو نبینه یه وجودت شک‌میکنم

واقعا دیگ بریدم فک کن دفتر خاطرات بچگیم همه صفحاتش از اشک خیس شده و راجبش نوشتم 

منم این روزها خوب نیستمتعداد دفعاتی که مادرم تو عمرم بهم گفت: کاش خدا تو یه دونه دختر رو بهم نمیداد ...

به مامانم گفتم کاش بمیری راحت شیم

گفت تو زودتر میمیری نفس راحت میکشم حلواتم خودم میپزم میخورم😅😅😅

یه چیزی بگم بهم حمله نکنید منم دوتا بچه دارم ک دقیقا بزرگع رو زیاد ذوست ندارم 

کوچیکه غذاشو قشنگ میخوره. بسازه. نق نمیزنه. توقعش کمتره. کاری باشه انجام میده. میاد بوسم میکنه و خودشو لوس میکنه 

ولی بزرگه همه چیزای بهتر مال اونه. همیشه پرتوقعه. عمیشه کلی خاسته داره. حتی اندازه ی کافی غذا نمیخوره باید بهش قول بدم چیزی بخرم تا دو لقمه بخوره. نق نقوووو و اهل گله و شکایت

طبیعیه ک ادم اونیو دوس داره ک رفتارش بهتره

باور کنید گاهی وقتا ارزوی مرگشو دارم. میگم بمیره هم خودش راحت میشه هم ما. از صب همش میگه مامان اینو بخر اونو بخر اینو چرا نمیخری. زبونم مو دراورد. نمیتونم بهش بگم یه مقداری پول هست ک ب خاسته های بی شاخ و دم تو نمیرسه

یه چیزی بگم بهم حمله نکنید منم دوتا بچه دارم ک دقیقا بزرگع رو زیاد ذوست ندارم کوچیکه غذاشو قشنگ میخو ...

چیکار کنم واقعا منم بد غذام همیشه سر غذا درگیریم

همین امروزم مامانم گفت من فلانم میرم واسه شما گوشت و مرغ و برنج میخرم میدم بخورین

منتم میذاره

مگ من خواستم به دنیا بیام یا بد غذا باشم

باور کنید گاهی وقتا ارزوی مرگشو دارم. میگم بمیره هم خودش راحت میشه هم ما. از صب همش میگه مامان اینو ...

پس مامان منم از شوخی نگفته بمیری مطمعنن مث شما از ته دلش بوده

اینجوریه منم واقعا از خدامه دانشگاه یه جای دور قبول شم برم راحت شم به قول شما اونام راحت بشن

یه چیزی بگم بهم حمله نکنید منم دوتا بچه دارم ک دقیقا بزرگع رو زیاد ذوست ندارم کوچیکه غذاشو قشنگ میخو ...

منم دو سالم بود خواهرم به دنیا اومد اینجوری بودم اگه بچه هست معلومه حسودی میکنه تا جلب توجه کنه

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
2809