2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سارا جان .. رسیدن به خیر و شادی ... زیارت قبول ... خودت، رادین، نی نی کوچولو خوبید؟

داستان داره .. قراره دیگه حرفش رو نزنیم ... اما خوب شما هم حق داری نبودی

اون روز یادته ...

کاش شماره ات رو داشتم تلفنی باهات صحبت میکردم ..
بابا من می خوام پست بذارم نمی شه که...اه از دست نی نی سایت...

سروری منظورم دردسرهای نی نیه... اسهالی چیزی.... ههههههه.... وگرنه من دعوت کاخ سفید رو همین الان رد کردم به خاطر اون روز اوباما طفلک افسرده شده ههههههه.... من و رادان با کله می یام البته رو کله رادان نمی شه زیاد حساب کرد هههههههههه
دوستایی که من شماره تونو داشتم دیشب ویندوز گوشی ام رو عوض کردم شماره های پاک شده... شما شماره منو دارین ولی شماره خودتون رو تو وب رادمهر نذارین اگه خواستین بهم اس بدین... شرمنده ...ببخشیدددددد
در مورد استرس باهات موافقم بهاری خدا صبرت بده . من تصمیم گرفتم بشینم خیلی جدی اما دوستانه با شوشو در مورد این استرسم حرف بزنم البته میدونم شاید دلخوری پیش بیاد اما باید بگم نمیشه که همش آخر هفته اعصابم به هم بریزه و نصف هفته دیونه باشم !!!
خدایا سپاسگزارم .
Lilypie Pregnancy tickers
سلام به همگی
خوبید؟من بعد یه استراحت کوتاه اومدم.شنبه ها نمیام سر کار .خونه هم نت ندارم.
قرار هم خیلی خوش گذشت.دلم کلی باز شد.
بهار جون و فهیمه جون و فرناز جون رو بار اول بود میدیدم و کلی ازشون خوشم اومد.
فرناز جون که یه خانوم جووون و خوش تیپ با یه پسر بی نهایت خوش اخلاق که من عاشقش شدم.
بهار جونم هم که خیلی مهربون و خودمونی که کلی باهاش احساس راحتی می کردم.طاها هم که سفید عین برف
(ماشالله هزار ماشالله توپولی و نرم.تلما هم عاشقش شده بود می خواست بچلوندش.بهار جون حواست رو جمع کنا یه موقع دیدی من و تلما طاها رو دزدیدیم.
فهیمه جون هم که بسار خوش اخلاق مهربونو ملایم.یه مامان دوست داشتنی .حدیث هم که ملوس و عروسک.کلی نازداره این دخملی
سمانه جون هم که کلی زحمت کشیده بود.بابت سه چرخه کیمیا هم ممنون باعث شده بود نی نی ها کلی مشغول بشن.کیمیا هم کلی بزرگ شده بود.عاشق اقتدارشم.کلی جدی محکم.حرف حرف خودشه.دختر یعنی ایننننننن
خاطره جون هم که خوش قول و بردیا که کمی مریض احوال بود رو آورده بود.بردیا هم خیلی جیگر.کلی واسسه خحودشه و کاری به کار بقیه نداره.
زهره جون هم که تازه باهاشون آشنا شدم خیلی خونگرم با یه دختر ملوس نازنازی
سپیده جون هم که مثل همیشه خوش اخلاق و خوش برخورد و بگو بخند.با علی خوشگل و آروم با یه لباس بامزه
صوفی جون هم که دیر اومد و من کوتاه دیدمش و رادمهر نازم هم کلی بزرگ شده بود و آقا.کلا مردیه واسه خودش
سرور ة صوفی ، سحرناااز ، بهار ،‌ سارا خوبین؟؟؟
سحر ناز خوشحالم که پرهام بهتر شده .... امان از این ویروسهای لعنتی .............خداروشکر بهتره .....
زندگی پرشی دارد اندازه عشق ..... زندگی چیزی نیست که لب تاقچه عادت از یاد من و تو برود
بابا جون آخر هفته ها نرین... وسط هفته هر چه قدر هم تو ترافیک بمونین و خسته بشین بهتره..اتفاقا بهتر...بذار دیر برسین یه شام بخورین و بیاین... مال من خودشونو کشتن برای آخر هفته گفتم امکان نداره..... حیف آخر هفته نیست با خمپاره می زنین وسطش