2777
2789

میشه بگین روزی چقد ویدیو درسی می‌بینید ؟

مدرسه دوازدهم می‌رید یا نه ؟

مثلا فیزیک دوازدهم فصل یک سخته شروع کردین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
2804
مگه میشه آخه غیرحضوری؟ گیر میدنبعد می گفت ممکنه از رقابت هم بیوفتیم و بعضی چیزا رو نفهمی

کلاس گرفتم مبحثی رو نفهمیدم بهم توضیح میدن تو پنل 

غیر حضوری کردم با رفتن به مدرسه بزرگسالان     

مشاور دارم هر روز ازم آزمون میگیره اونم بیش از چهار تا 

جای کم کاری ندارم 

کلاس گرفتم مبحثی رو نفهمیدم بهم توضیح میدن تو پنل غیر حضوری کردم با رفتن به مدرسه بزرگسالان مشاو ...

من پرسیدم گفت ۶ میلیون پول میخواد با نامه روانپزشک

تو اینا رو بردی براشون؟

تو تابستون خوندی

من پرسیدم گفت ۶ میلیون پول میخواد با نامه روانپزشکتو اینا رو بردی براشون؟تو تابستون خوندی

بزرگسالان شش تومن میخواد ؟

والا من شهر کوچیک هستم شاید فرق کنه و برا ما که هزینه ای نمی‌خواد فقط برا هر درس صد تومن یا دویست تومن ک نهایت کلا بشه دو تومن یا سه تومن هزینه باید بدیم برا امتحانات نهایی دوازدهم ک بدیم ...

فک کنم کلا یک تومن 

خیلی خوب بود 

من مدرسم شاهد بود دهم یازدهم 

امسال شهریش شده پنج تومن :/

برا بزرگسالان حتی اگه جات بودم شش تومنم میخواست میدادم 

2805

اشتباه منو نکن من دوازدهم نرفتم مدرسه پشیمون شدم الان میگم کاش در حد ۳ روز میرفتم 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
2801