2777
2789
یادمه یکی از اقوام دور همسرم اسم پسرشو شاپور گذاشته بودبعد اصلا پسرشو صدا نمیکردگفتم این چه اسمی آخه ...

خدا نگذره از پدر مادرای بی فکر... خیلی از اسمای الان هم بیخودن خداییش.. ولی قدیمی ها هم به درد الان نمیخوره

ابجیم نی نیه. اسمشو گذاشتیم اناهیتا

اینارم دوست داشتم

آدِلیا، ماهنی، انیا، وانیا، مَها، نیروانا

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فراوانیش خیلی زیاده

یه اسم خاص بلدم ولی نمیگم.چون اسم بچم دراینده تکراری میشه😂😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
دوستان بین اسم نیکی و روشا کدوم بهتره؟

هر دو قدیمی

روشا بهتره

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
یادمه یکی از اقوام دور همسرم اسم پسرشو شاپور گذاشته بودبعد اصلا پسرشو صدا نمیکردگفتم این چه اسمی آخه ...

تو آذربایجان رسمه، اسم بچه های اول رو به اسم پدربزرگ یا مادربزرگ پدری میذارن. یعنی اسم دخترش و مادرشوهرش یکی میشه. آدم خدا رو شکر میکنه این چیزا رو میبینه

🇵🇸کسی مال اینجاست، که از بوی سنگ و خاک زمینش میفهمه که بارون در راهه🇵🇸