2777
2789
اسم پسرات چیه؟

محمد

حامد

گفتم اگر اینم پسر شد ، بذارم امیرحسین،  اما شوهرم میگه ابراهیم 😁

اسم دخترم نرگس هست، اگر دختر بشه شاید بذارم نیکا

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خداااا 😀آخرش چی گذاشتین ؟

سهیل

مادرشوهرم در گوش شوهرم هی زر زر میکرد ومیگفت اگه دختر شد اسم نن جون رو بذارین. صدیقه😐 ، حالا شوهر منم عاشق نن جونش بوده.. دیدم نه خیلی گ... میخوره.. گفتم اگه قرار به اسم نن جون هاست ،اسم نن جون من قشنگ تر بوده.. شرمنده روی ماهتون.. خب اصلا دختر هم نشد

اینا اسمای انتخابیم بودن 

ماهلین سوفیا آوینا آوین ماهور ماهورا آرتمیس آرشیدا دل آرا    رزا الیسا

و نهایتا ماهلین رو انتخاب کردم 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
اسم دخترتو چی میزاری؟@mim_min ??

فحش میدمااا الان اصلا بچه نمیخواممم

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R

اسم خواهر نرگس رو بذار پریاس.یعنی گلبرگ یاس.(پری یاس تلفظ نمیشه ها پر یاس)

من اسم هایی که خیلی خاص و کمیاب باشن خوشم نمیاد بذارم روی بچم 

اما اسم پریاس هم قشنگه ولی برای بچه خودم ندوس 😁

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

پدرشوهر من اسم بچه منو میخواست بذاره اردشیر😐 شوهرمم میگفت نادر🤦‍♀️

یادمه یکی از اقوام دور همسرم اسم پسرشو شاپور گذاشته بود

بعد اصلا پسرشو صدا نمیکرد

گفتم این چه اسمی آخه گفت شوهرم گذاشته..وهروقت میخواست صداش کنه میگفت چیززز وصورتش عرققق میکرد چقد دلم سوخت بخدا

گفت گفتم بزار آرتین صداش کنم گفت اجازه نمیده میگه فقط شاپور

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔