2777
2789
نه بابا پوشش ها هیچ فرقی باهم نداشت فقط مانتو اول باند تر بود

حس میکنی الکی بهونه پوشش رو آورده و دلیل اصلیش یه چی دیگه بوده؟

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمئن باش زر میزنه.

و شک نکن یه قضیه مالی یا پولی بوده. بگرد ببین تو حرفات چه بحثی راجب پول یا حقوق یا ... پیش اومده

اینا وقیح تر از این حرفان،  اگه حجابت زیاد فرق نداشته پس مشکل چیز دیگس

خیلی محترمانه چرت گفته

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
حتما خیلی اذیت میشی

خیلی خیلی زیاد

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

بهتر که تو نامزدی شناختی پس فردا باید دور از جون در به در دادگاه میشدی

بله الهی شکر 

اما خیلی شکستم

یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم)               عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل
مطمئن باش زر میزنه.و شک نکن یه قضیه مالی یا پولی بوده. بگرد ببین تو حرفات چه بحثی راجب پول یا حقوق ی ...

اول کفت کارخونه داره بعد گفت مدیر فروش کارخونه است

ماشین امشبش شاسی بلند بود بعد گفت ماشین باباش 

اول گفت خونه تو فلان جاشهر پیش خرید کرده(پایین شهر)بعد یهو منو برد باااشه گفت این خونم برج هفت تحلیل میکنه مستاجر

۶مدل حرف زد 🤦🏼‍♀️نفهمیدم خدایی 

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید
حس میکنی الکی بهونه پوشش رو آورده و دلیل اصلیش یه چی دیگه بوده؟

آخه ۶مدل حرف زد مخصوصا سر مادیات کلا به نظر نرمال نبود 

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید